318i тече антифриз
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
318i тече антифриз
Колеги днес цял ден си карам без проблеми и по-късно през деня отивам до колата и гледам локва вода и антифриз,вдигнах капака и буквално имаше тънка струя ето прилагам снимка от нета която намерих и съм оградил от каде пръскаше,но се падаше някаде от задната страна ако не се лъжа.Въпроса ми е че я оставих на един паркинг и мисля сутринта докато е истинала да налея вода и да я закарам до сервиа(6-7км)проблем ли ще е ? и на друг случвало ли му се е от там да тече.Колата е 318 99год.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: 318i тече антифриз
Недио написа:Колеги днес цял ден си карам без проблеми и по-късно през деня отивам до колата и гледам локва вода и антифриз,вдигнах капака и буквално имаше тънка струя ето прилагам снимка от нета която намерих и съм оградил от каде пръскаше,но се падаше някаде от задната страна ако не се лъжа.Въпроса ми е че я оставих на един паркинг и мисля сутринта докато е истинала да налея вода и да я закарам до сервиа(6-7км)проблем ли ще е ? и на друг случвало ли му се е от там да тече.Колата е 318 99год.
вместо да я караш вземи го това отклонение ново не е скъпо го смени то се държи на три болтчета ще се справиш и сам.
Колега аз сам много зле не мога да се справя с това,но все пак ме успокой че е евтино 
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Често на тия мотори тече от там и от тройника отзад на главата,лошото е,че се сменя целия маркуч барабар с коляното към радиатора

4 мнения
• Страница 1 от 1