318i тече антифриз

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

318i тече антифриз

Мнение от Недио » 26 Юли 2013, 22:11

cimg0149.jpg
Колеги днес цял ден си карам без проблеми и по-късно през деня отивам до колата и гледам локва вода и антифриз,вдигнах капака и буквално имаше тънка струя ето прилагам снимка от нета която намерих и съм оградил от каде пръскаше,но се падаше някаде от задната страна ако не се лъжа.Въпроса ми е че я оставих на един паркинг и мисля сутринта докато е истинала да налея вода и да я закарам до сервиа(6-7км)проблем ли ще е ? и на друг случвало ли му се е от там да тече.Колата е 318 99год.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: 318i тече антифриз

Мнение от oci » 26 Юли 2013, 22:36

Недио написа:
cimg0149.jpg
Колеги днес цял ден си карам без проблеми и по-късно през деня отивам до колата и гледам локва вода и антифриз,вдигнах капака и буквално имаше тънка струя ето прилагам снимка от нета която намерих и съм оградил от каде пръскаше,но се падаше някаде от задната страна ако не се лъжа.Въпроса ми е че я оставих на един паркинг и мисля сутринта докато е истинала да налея вода и да я закарам до сервиа(6-7км)проблем ли ще е ? и на друг случвало ли му се е от там да тече.Колата е 318 99год.

вместо да я караш вземи го това отклонение ново не е скъпо го смени то се държи на три болтчета ще се справиш и сам.

Потребител
Аватар

Мнение от Недио » 26 Юли 2013, 23:03

Колега аз сам много зле не мога да се справя с това,но все пак ме успокой че е евтино :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GecataBMW-E46 » 28 Юли 2013, 11:52

Често на тия мотори тече от там и от тройника отзад на главата,лошото е,че се сменя целия маркуч барабар с коляното към радиатора :bang: :bang:

Назад към E46