БМВ 3та серия - савет
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- aleksikirov
- Потребител
-
БМВ 3та серия - савет
здравеите,
нов съм във форума и не сум мн добар с колите затова имам нужда от помощ. Решил сум да си купувам БМВ 3та серия около 2000год. Може ли някои да ми по подробно за тези модели. Какъв точно да тарся. Какви разходи ште имам по колата? Скапа ли е за поддаржане? Насочил сум се към 320 Д но ме притеснява че дизелът ще е доста скъп за поддражка. На каква цена мога да намеря читава 3ка? Ваобще ежтино ли е да поддаржаш такова БМВ или има по добри варианти (чух че 5тиците са мн здрави). Моля да ме ориентирате малко да не купя нещто за което да сажалиавам.
нов съм във форума и не сум мн добар с колите затова имам нужда от помощ. Решил сум да си купувам БМВ 3та серия около 2000год. Може ли някои да ми по подробно за тези модели. Какъв точно да тарся. Какви разходи ште имам по колата? Скапа ли е за поддаржане? Насочил сум се към 320 Д но ме притеснява че дизелът ще е доста скъп за поддражка. На каква цена мога да намеря читава 3ка? Ваобще ежтино ли е да поддаржаш такова БМВ или има по добри варианти (чух че 5тиците са мн здрави). Моля да ме ориентирате малко да не купя нещто за което да сажалиавам.
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Задай си въпроса по конкретно защото 320 дизел можеш даси вземеш както за 18000 така и за 28000
Много зависи от екстрите километрите и тн.
naskoksan може дати отговори по точно с подржката на 320д но също така се разрови в търсачката и ще намериш много полезни неща свързани с този модел

naskoksan може дати отговори по точно с подржката на 320д но също така се разрови в търсачката и ще намериш много полезни неща свързани с този модел

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=29716
разгледай тази, както и някои други
подобни теми, форума не е голям така
че няма да ти отнеме много време да
го прегледаш и после ако имаш конкретни
въпроси моля заповядай драго ще ми е
да помогна с каквото мога!
разгледай тази, както и някои други
подобни теми, форума не е голям така
че няма да ти отнеме много време да
го прегледаш и после ако имаш конкретни
въпроси моля заповядай драго ще ми е