Въпрос за автокаско

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d 99'

Въпрос за автокаско

Мнение от mitev85 » 14 Фев 2013, 0:26

Колеги някой от вас има ли си на идея дали застрахователите се дърпат да изплащат обърнат преден капак по време на движение? Бяха ми споменали че е малко спорен въпрос защото можело да го заведат като немарливост от страна на водача... :lol: На мен ми се случи подобно нещо и тъкмо ми беше изтекло каското.. та сега си пазя стария капак и мисля да пробвам да го прекарам.. за това питам дали ще мине номера :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330хд

Re: Въпрос за автокаско

Мнение от JTD » 14 Фев 2013, 1:32

Имам идея дали плащат или не, но за мен това са лъжи.
Ти си го прецакал и си носи отговорността, щом си нямал каско.

Дребни душици сме...
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mitev85 » 14 Фев 2013, 4:23

JTD написа:Имам идея дали плащат или не, но за мен това са лъжи.

Дребни душици сме...

Колега безмислено и да говорим застрахователните компании колко ни цакат в някой случаи :yes: Аз отговорсността съм си я поел, благодаря все пак за помоща :bowdown:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact 320td

Мнение от iv4o9999 » 14 Фев 2013, 10:18

Аз лично не бих се занимавал, най- малкото сметките няма да ти излезнат, защото:

трябва да сменяш капака обратно - едно излишно упражнение свързано с пари време и т.н;
да отидеш и да се разправяш, я ти го признаят я не;
ако не го признаят си вътре, ако ти го признаят колко пари ще ти дадат, особено ако е по експертна оценка;

накрая ще теглиш чертата и ще се окаже че си загубил повече време, пари и гориво да се разправяш от колкото да си ползваш колата и времето по предназначение.

ентусиаст
Аватар
Кара: 330хд

Мнение от JTD » 14 Фев 2013, 19:02

mitev85 написа:
JTD написа:Имам идея дали плащат или не, но за мен това са лъжи.

Дребни душици сме...

Колега безмислено и да говорим застрахователните компании колко ни цакат в някой случаи :yes: Аз отговорсността съм си я поел, благодаря все пак за помоща :bowdown:

Цакат ни, защото гледат как да ги цакат и тях, точно както искаш да направиш в този случай.
Знаеш ли колко от компаниите вече не плащат скъсани/спукани гуми? А знаеш ли, че беше модерно като не ти харесват гумите и ги надупчиш, за да си ги смениш...
Нищо не остава еднопосочно. За жалост вече в моите условия на каското си пише, че не поемат щети по гуми. Това благодарение на такива колеги като теб.

Хайде със здраве и да се решиш проблемите както си знаеш.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mitev85 » 14 Фев 2013, 20:04

Колега това за гумите е друга бира.. лично аз никога не бих си нарязал гумите, нито пък някога съм се възползвал от застрахователите, но като се замисля и те за колко разбити коли не плащат липсващи детайли... да не говорим и за кражби на цели автомобили когато те мотаят години и накрая даже и не плащат... разбирам те какво искаш да кажеш, но и застрахователите ни цакат в доста от случеите :yes: Поздрави
Изображение

Назад към E46