Пукане от гърнето на 330cd
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Пукане от гърнето на 330cd
Един приятел ме помоли да питам за неговия проблем който се е появил от 2-3 дни.
Да започнем от там, че преди 2 седмици му правиха генерацията каза, че са му сложили прави тръби(60мм) и един "заглушител" в средата.
Каза, че най-вече "пука" когато е студена, след като загрее по-малко, също така това се чувало когато е на място, в движение и на всяка скорост.
Майстора който му е правил генерация е казал, че може да пука така ако впръсква излишна нафта. Но нито вървенето, нито разхода са се променили.
Някой да има идея от какво може да е
Да започнем от там, че преди 2 седмици му правиха генерацията каза, че са му сложили прави тръби(60мм) и един "заглушител" в средата.
Каза, че най-вече "пука" когато е студена, след като загрее по-малко, също така това се чувало когато е на място, в движение и на всяка скорост.
Майстора който му е правил генерация е казал, че може да пука така ако впръсква излишна нафта. Но нито вървенето, нито разхода са се променили.
Някой да има идея от какво може да е
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Re: Пукане от гърнето на 330cd
Никой ли няма идея от какво може да е?
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Катализатора му е обирал жегата от генерацията - сега като го няма тръбите се нагряват повече, а вероятно знаеш как пукат релсите лятото. А може и да е от кофти заварки или нещо друго...
Si non confectus, non reficiat.
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Тези дни майстора трябва да погледне заварките, защото и аз му казах че може проблема да е от тях.
Обаче ако не е от тях, а от липсващия катализатор какво правим?
П.п това със заварките отпадна, защото са я качвали на канал просто тръбите са огъвани, и няма заварки по тях.
П.п това със заварките отпадна, защото са я качвали на канал просто тръбите са огъвани, и няма заварки по тях.
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
HackeD написа:Тези дни майстора трябва да погледне заварките, защото и аз му казах че може проблема да е от тях.
Аз съм без катализатор след турбото...няма пукане но съм с оригиналната генерация ...едва ли е от катализатора,да не би да опира някъде или нещо да не е добре захванато...
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Ами днес са я гледали на канал, и е нямало никакви проблеми всичко отдолу изглеждало добре. 

6 мнения
• Страница 1 от 1