каре на кардана Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

каре на кардана Е46

Мнение от igra4a_bmw » 11 Яну 2013, 23:33

колеги здравейте,проблема е следният - скьрцикане при трьгване на пред или назад пьрвоначално,забелязах че е от карето на кардана кьм диференцияла,обаче незнам има ли гресиорка или нечто с което може да го смажа малко или пьк как може да се спре по друг начин,пробвах го няма луфтове и си мисла че не е за смяна :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320D

Re: каре на кардана Е46

Мнение от MuTaJlaKo » 11 Яну 2013, 23:46

Колега и аз имах същият проблем, пак скърцане, виене и вибрация отзад. Най-вероятно карето ти е блокирало аз поне не успях да го сменя само него, защото не може да излезе затова взех направо друг кардан и всичко се оправи. Ако свалиш кардана и започнеш да движиш карето или ще се мърда много трудно или изобщо няма да успееш да го мръднеш.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от igra4a_bmw » 11 Яну 2013, 23:54

MuTaJlaKo написа:Колега и аз имах същият проблем, пак скърцане, виене и вибрация отзад. Най-вероятно карето ти е блокирало аз поне не успях да го сменя само него, защото не може да излезе затова взех направо друг кардан и всичко се оправи. Ако свалиш кардана и започнеш да движиш карето или ще се мърда много трудно или изобщо няма да успееш да го мръднеш.

ДА КОЛЕГА АНЯМА ЛИ КАК ДА СЕ ГРЕСИРА ДА СЕ РАЗДВИЖИ :)

Потребител
Аватар
Кара: 530d 2003

Мнение от DNS » 26 Яну 2013, 0:55

здр колеги ! аз имах същия проблем с кардана ! оказа се карето и го закарах във сервиз на Форд и там ми го смениха но искара 6 месеца за6тото беше разбито леглото на карето! реших си проблема като си купих друк кардан

Назад към E46