Труден старт (после всичко е ок) Е46 2.0Д 136 коня
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Труден старт (после всичко е ок) Е46 2.0Д 136 коня
Преди да ме нахокате искам да кажа,че ползвах търсачката обаче тъй като нямам време стигнах само до страница 5 от 25 и неоткривайки аналогичен на моя проблем сега псукам тема.В заглавието съм описал каква е колата.Сутрин колата прави 3-4 оборота на стартера и чак тогава пали и работи на супер ниски обороти и е на прага на изгасване,а отзад изкарва черен облак,но само като запали после не пуши.Дори и да забия педала в пода колата седи на 200-300 оборота и не се форсира.Така поработва около минутка,нормализира оборотите и няма проблеми с тяга и пушеци.Миналата година пак ми правеше номера обаче смених акумолатор + 4 нови свещи Беру и нещата се нормализираха и за това си мисля,че сега не са свещи,но е твърде възможно да съм станал жертва на ментаци и пак да са изгоряли обаче ако не е от свещи от какво може да е проблема?Имам термостат за смяна,но той е за смяна от доста време вече и си мисля,че не е от него,
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Re: Труден старт (после всичко е ок) Е46 2.0Д 136 коня
Колегата обаче изобщо не е можел да запали,а при мене пали,но трудно и само при самото запалване изкарва чернилка.Утре ще я карам в сервиз така че "разбирачите" да видим к'во ще кажат.
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Възможно е по-малко въздух да дърпа при теб, симптомите са същите каквито ги описваш, когато има въздух в помпата.
От свещите не може да е, понеже този мотор пали нормално на минусови температури и с една работеща свещ.
От свещите не може да е, понеже този мотор пали нормално на минусови температури и с една работеща свещ.
- oxi1
- Потребител
-
- Кара: bmw e46
колега това не са свещи сигурно е гнп има един клапан които вдига оборотите на студен двигател 

5 мнения
• Страница 1 от 1