Развален ел. прозорец

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Развален ел. прозорец

Мнение от bobitube » 16 Окт 2011, 20:35

Една ролка на която се навива жилото ми се е прецакала и заради нея не може да се движи прозореца, не мога да намеря никъде такава, искат ми по авто моргите да закупя цял меганизъм за да е взема (150 ЛВ). Мисля да си поръчам от Германия от БМВ чисто нов механизъм който струва 200лв. понеже, ще ме е яд да дам 150 на тия обирджий по моргите.... Но реших да пробвам да пиша тук някой ако знае нещо да ми спести този разход....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Re: Развален ел. прозорец

Мнение от Sharo » 16 Окт 2011, 20:37

bobitube написа:Една ролка на която се навива жилото ми се е прецакала и заради нея не може да се движи прозореца, не мога да намеря никъде такава, искат ми по авто моргите да закупя цял меганизъм за да е взема (150 ЛВ). Мисля да си поръчам от Германия от БМВ чисто нов механизъм който струва 200лв. понеже, ще ме е яд да дам 150 на тия обирджий по моргите.... Но реших да пробвам да пиша тук някой ако знае нещо да ми спести този разход....

цял механизъм ти трябва .. резервни части не се предлагат...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Потребител
Аватар
Кара: s16b20,m50b20
Мечтае да кара: с книжка

Мнение от dokt0ra » 16 Окт 2011, 21:19

Sharo написа:
bobitube написа:Една ролка на която се навива жилото ми се е прецакала и заради нея не може да се движи прозореца, не мога да намеря никъде такава, искат ми по авто моргите да закупя цял меганизъм за да е взема (150 ЛВ). Мисля да си поръчам от Германия от БМВ чисто нов механизъм който струва 200лв. понеже, ще ме е яд да дам 150 на тия обирджий по моргите.... Но реших да пробвам да пиша тук някой ако знае нещо да ми спести този разход....

TRUE !!!
150 много пара бре ..пробвай още няколко морги или форума има коли на части... според мен ще го намериш за около 100 лева.
бяло бяло ,защо не си червено....

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact 320td

Мнение от iv4o9999 » 17 Окт 2011, 15:00

пробвай в ибей може да има механизъм на добра цена,

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 17 Окт 2011, 16:46

Sharo написа:

Стига с тези простотии"цял механизъм ти трябва .. резервни части не се предлагат..."
РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ СЕ ПРЕДЛАГАТ -17 страници
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trkpa ... p=15&_sc=1
нокога втора ръка-стара е пластмасата и пак ще се счупи
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bobitube » 17 Окт 2011, 17:08

Страшен късмет, 2 часа след като поръчах механизма видях отговора ти за ebay... ще се гръмна

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 17 Окт 2011, 17:25

Проблемът е не в моя отговор, а в това че по тази тема има много писано.Давал съм подобен линк поне в 3-4 теми по същия въпрос.Защо не се беше поразровил малко? :dunno:
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 18 Окт 2011, 0:09

Aма ползвайте търсачката, за това е направена! Тема за ел. прозорци има откакто има Е46 подфорум. Има и далеч по-добри оферти от това да се поръчват отделните части. В Княжево има едни момчета, които поправят прозорците за около 70 лв., независимо какво им е и дават и гаранция за ремонтите си. Правил съм си прозорците преди 3 години и не са мръднали от тогава. Често се чупат и водачите. Заменят ги с метални и нямат чупене повече! Няма да ви дам координатите, за да си ги намерите сами в търсачката да се научите как се работи с нея. Сигурно има над 100 теми и със сигурност координатите, телефоните присъстват в 90% от тях!

Назад към E46