От Ауди на Е46 - Помощ при покупка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
От Ауди на Е46 - Помощ при покупка
Здравейте,
след близо 10 години Ауди реших най-после да взема една Е46-ца, купе - или поне на това се спрях. Първо си мислех за една Z3-ка, но всеки ме съветваше за купе, та купе да бъде.
Утре ще гледам едно Е46, 318 с 148 коня. Колата е 2002г. ГЛедах цените в мобиле и на други места но бих искал вас експертите да ви питам как горе долу се движат цените. На мен ми го предлагат за 9000, без коментар. Няма го в мобиле и за съжаление не разполагам със снимки.
Ще се радвам ако някой може да отговори на въпросите ми:
1) Каква цдна е що-годе реалистична за запазена 318-ка 2002г с новия мотор?
2) Какво да гледам когато купувам колата (BMW-специфични болести - за Ауди ги знам)
3) Лесно ли се препродава купето спрямо лимузината? (Ауди-то го разкарах за 3 дни)
3) Какво друго не знам, но трябва да знам?
Четох темите, до някъде отговорите са ми ясни, но все пак реших да пусна тема особено заради първата точка.
Предварително ви благодаря!
Георги
след близо 10 години Ауди реших най-после да взема една Е46-ца, купе - или поне на това се спрях. Първо си мислех за една Z3-ка, но всеки ме съветваше за купе, та купе да бъде.
Утре ще гледам едно Е46, 318 с 148 коня. Колата е 2002г. ГЛедах цените в мобиле и на други места но бих искал вас експертите да ви питам как горе долу се движат цените. На мен ми го предлагат за 9000, без коментар. Няма го в мобиле и за съжаление не разполагам със снимки.
Ще се радвам ако някой може да отговори на въпросите ми:
1) Каква цдна е що-годе реалистична за запазена 318-ка 2002г с новия мотор?
2) Какво да гледам когато купувам колата (BMW-специфични болести - за Ауди ги знам)
3) Лесно ли се препродава купето спрямо лимузината? (Ауди-то го разкарах за 3 дни)
3) Какво друго не знам, но трябва да знам?
Четох темите, до някъде отговорите са ми ясни, но все пак реших да пусна тема особено заради първата точка.
Предварително ви благодаря!
Георги
Re: От Ауди на Е46 - Помощ при покупка
Колега пиши в тази тема viewtopic.php?f=34&t=144992&start=1800
2 мнения
• Страница 1 от 1