BMW E46 CI Светене на фарове при изгасена кола
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- dimitarkalo
- Потребител
-
- Кара: BMW X5 E70
BMW E46 CI Светене на фарове при изгасена кола
Колеги моля ви за помощ. Колата ми е BMW тройка E46 CI. Последните десетина дена след като оставя колата в изключено положение и отида да я проверя по някое време я намирам с включени фарове. Каквото и да се опитвам не мога да ги спра. След около час два те сами си угасят. Това е почти всеки ден. Незнам данеби случайно да съм активирал някоя опция, която не ми е ясна. Че бада много благодарен ако някой ми помогне да разреша този досаден проблем.
Предварително благодаря!
Предварително благодаря!
- Wolfeye
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: мечтата си!e46 320ci & e92 320d
- Детайли за колата: Devil heart.. Angel eyes...
Re: BMW E46 CI Светене на фарове при изгасена кола
Преди един ситроен имаше същия проблем...
Казаха ми,че имало проблем в някакъв си модул под аирбега на волана. В крайна сметка като откачихме клемите на акумолатора, тъй като фаровете не си изгасяха.... на другата сутрин проблема беше изчезнал.
Тъйче може да го имаш като вариант това, системите да са сбъгясали нещо и да имат нужда от ресет.
Не гарантирам, че това ще помогне
, все пак става въпрос за друг автомобил, а може би и различен проблем.
Казаха ми,че имало проблем в някакъв си модул под аирбега на волана. В крайна сметка като откачихме клемите на акумолатора, тъй като фаровете не си изгасяха.... на другата сутрин проблема беше изчезнал.
Тъйче може да го имаш като вариант това, системите да са сбъгясали нещо и да имат нужда от ресет.
Не гарантирам, че това ще помогне

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Re: BMW E46 CI Светене на фарове при изгасена кола
Според мен лайт-модулът ти прави номера. Не е зле да й направиш една диагностика, лайт-модулът също записва грешки. На мен веднъж ми се случи подобно нещо - зимата карам с превключвателя на фаровете в постоянно пуснато положение, гася, излизам, заключвам + аларма и що да видя - късите и габаритите (както и задните) светят. Отключих, дадох на контакт, извадих ключа и фаровете угаснаха. За всеки случай сложих превключвателя на 0, но друг път не го правила този номер.
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
5 мнения
• Страница 1 от 1