Въпрос за диоди...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за диоди...
Решил съм да си слагам диоди навсякъде в купето и на номера, та въпросът ми е какви по-точно трябва да са, че ровя в разни сайт-ове и има един милион различни видове
Извинявам се за аматьорския въпрос, но да не поръчвам напразно...
Благодаря

Извинявам се за аматьорския въпрос, но да не поръчвам напразно...
Благодаря
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Re: Въпрос за диоди...
Виж тази тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=202954 момчетата са изригнали 

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Колега и аз минах през преобразуването на осветлението с SMD крушки. Резултатът е удивителен и много красив.
Необходимите крушки са:

37 или 42мм. крушки според зависимост какви намерите по-изгодно, понеже металните пластинки са много податливи на огъване.
-2бр. за плафоните при краката на предните седалки (който има такива)
-2бр. за плафоните над сенниците (който има такива)
-2/4бр. за плафоните в корите на вратите (ако сами сте си инсталирали такива)
-2бр. за задния номер
-2бр. за плафоните в багажника

T10 крушки. Самите крушки са с цокъл в плафоните. При изваждане на цокъла се издърпва крушката без да се върти.
-3бр. за предния централен плафон (за колеги с по-новия плафон)
-4бр. за задните два плафона (за колеги с по-новите плафони)
Всичко се сменя много лесно, цялата процедура изисква технологично време около 15мин.
Цените на описаните smd крушки варират от 2лв. до 10лв. за бройка в зависимост качеството, броя на smd диодите и разбира се надценката
Необходимите крушки са:

37 или 42мм. крушки според зависимост какви намерите по-изгодно, понеже металните пластинки са много податливи на огъване.
-2бр. за плафоните при краката на предните седалки (който има такива)
-2бр. за плафоните над сенниците (който има такива)
-2/4бр. за плафоните в корите на вратите (ако сами сте си инсталирали такива)
-2бр. за задния номер
-2бр. за плафоните в багажника

T10 крушки. Самите крушки са с цокъл в плафоните. При изваждане на цокъла се издърпва крушката без да се върти.
-3бр. за предния централен плафон (за колеги с по-новия плафон)
-4бр. за задните два плафона (за колеги с по-новите плафони)
Всичко се сменя много лесно, цялата процедура изисква технологично време около 15мин.
Цените на описаните smd крушки варират от 2лв. до 10лв. за бройка в зависимост качеството, броя на smd диодите и разбира се надценката

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
ludia написа:...

А сега и ако няколко колеги препоръчат от къде да ги взема на най-добра цена...

Само остава да разбера дали съм с новите плафони

Колата е средата на 99', та едва ли съм с тях, но все пак... да не стане фал

- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
+1 SMD диоди. А относно дали си с новите плафони, мисля, че ако са ти кристални са новите, ако не са кристални са старите! 

'Ми с ей такива съм (май
, че от месец не съм си карал колата
то и това е причината да почвам да човъркам, че така и така не я карам в момента, поне да не е в тотален застой
) -

(Ползвам снимка на колега в една друга тема, че нямам налична от моята кола, да ме прощава
)

(Ползвам снимка на колега в една друга тема, че нямам налична от моята кола, да ме прощава

- ludia
-
-
Илиянци.
Като влезех от главния вход и ходиш по главната алея, от лявата страна има 4-5 магазина за автокозметика. Почти всички продават еднаква стока но на различни цени. Последния мисля че се намираше точно там където главната алея се разделя на две от ляво, взех моите. Дори се споразумях да ми намалят по 1лв. на крушка.
Относно плафоните на снимката:
Това са новите плафони, така наречените "кристални" плафони
Като влезех от главния вход и ходиш по главната алея, от лявата страна има 4-5 магазина за автокозметика. Почти всички продават еднаква стока но на различни цени. Последния мисля че се намираше точно там където главната алея се разделя на две от ляво, взех моите. Дори се споразумях да ми намалят по 1лв. на крушка.
Относно плафоните на снимката:
Това са новите плафони, така наречените "кристални" плафони

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Да ви питам, тия кружки имат ли някаква залъгалка в тях, така че като се сложат да осветяват задния номер да не светне чека на таблото??? В смисъл знам, че диодени кружки има бол по магазините, ама са рядко тези, които имат вградена тая екстра, че да не се осветява таблото с грешки. То и за габаритните светлини същата работа??? Аз мога да си изключа чека на тези неща софтуерно, но искам да си ми работи, така, че да ме сигнализира като остана без накоя кружка!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Крушшки с вградени залъгалки продава колегата Бабуна
- ludia
-
-
Да имат вградени залъгалки и готови за поставяне (поне тези които аз си взех от това место имаха).

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
http://www.led-bg.com/
В този сайт, в раздел автомобили най-долу има доста крушки с т.нар. залъгалки. И цените не са им зле.
Инак в Илиенци доколкото знам ако вземате по повече бройки може да се спазарите за по-ниски цени
В този сайт, в раздел автомобили най-долу има доста крушки с т.нар. залъгалки. И цените не са им зле.
Инак в Илиенци доколкото знам ако вземате по повече бройки може да се спазарите за по-ниски цени

11 мнения
• Страница 1 от 1