Губене на радио, когато съм без монитор?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- slavyan5
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330xi
- Мечтае да кара: F25 X3 35i
Губене на радио, когато съм без монитор?
Здравейте,
на скоро останах без монитор за навигацията, но нещата в багажника си стоят.
Идеята ми беше да си слушам радио като го контролирам от мулти-волана и на първо време въобще да не взимам монитор.
Въпроса ми е - това осъществимо ли е?
Почнах да се съмнявам, понеже един колега ми услужи с монитор да си включа радиото и всичко работеше супер, изгасих колата няколко пъти и пак я палих и всичко си работеше, до момента, в който не я изгасих за повече от 2-3 часа и като я запалих и нямаше никакво радио...
Въпроса е има ли смисъл да ходя пак да включа радиото с монитор, или е безсмислено, защото то пак ще ги забравя като изстине колата?
на скоро останах без монитор за навигацията, но нещата в багажника си стоят.
Идеята ми беше да си слушам радио като го контролирам от мулти-волана и на първо време въобще да не взимам монитор.
Въпроса ми е - това осъществимо ли е?
Почнах да се съмнявам, понеже един колега ми услужи с монитор да си включа радиото и всичко работеше супер, изгасих колата няколко пъти и пак я палих и всичко си работеше, до момента, в който не я изгасих за повече от 2-3 часа и като я запалих и нямаше никакво радио...

Въпроса е има ли смисъл да ходя пак да включа радиото с монитор, или е безсмислено, защото то пак ще ги забравя като изстине колата?
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Re: Губене на радио, когато съм без монитор?
Няма смисъл колега, без монитор радиото няма как да работи, защото монитора му е управлението и си комуникират помежду си, пак ще спре да работи като заключиш колата или като минат 16-те минути в покой.
- slavyan5
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330xi
- Мечтае да кара: F25 X3 35i
Re: Губене на радио, когато съм без монитор?
Да му се невиди, а как се зарадвах, че съм надхитрил крадците и ще си карам без монитор известно време...
В такъв случай - някой да дава под наем монитор за един месец?
В такъв случай - някой да дава под наем монитор за един месец?

3 мнения
• Страница 1 от 1