странен шум в двигателя
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M sport
- Мечтае да кара: черно ламбо по прашните улици
странен шум в двигателя
Здравейте колеги на скоро си купих е46 318 с развален мотор,след множество интервенции се оказа че блока е спукан,
на нов ред купих един двигател от е36 сложих го и заработи доста добре,така обаче моите мъки не спряха след като загрее започва да издава много странен за мен звук,
направих един клип надявам се ако някои знае за какво точно става въпрос да каже. Значи да поясня на клипа има едно пукане това пукане идва от малкия маркуч които излиза от въздушните колектори, ето го и клипа http://www.youtube.com/watch?v=wSK1MB6J1_s
аз мисля че това може да е само маслото като загрее и нещо стърже 
на нов ред купих един двигател от е36 сложих го и заработи доста добре,така обаче моите мъки не спряха след като загрее започва да издава много странен за мен звук,

- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
Re: странен шум в двигателя
здравейте снощи открих проблема на моето стържене
оказа се че проблема идва от към съединителя в него най малко съм се съмнявам защото всичко бе еднакво
но явно не е,след като натисна съединителя,преди да достигне най долната си точка започва едно голямо стъргане като струг,след малко ще сваля скоростната кутия и ще имам повече информация
интересно ми е само как така като и двата мотора са едни и същи съединителя от 2000 опита някъде,може и нещо да съм объркал
ще пиша какво е станало може някой да има полза от това 

- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
Re: странен шум в двигателя

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
3 мнения
• Страница 1 от 1