Маркучи хидравлика проблем
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: M6
Маркучи хидравлика проблем
Проблема е че маркучите които връщат хидравличното масло през една тръба която охлажда са омаслени!Майстора който ми рециклира помпата каза че смучат въздух и оттам ми се губи хидравликата
Та искам да попитам някой срещал ли е подобен проблем и как се свалят маркучите от тази тръбичка???

- kalmuchito
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 330d
Re: Маркучи хидравлика проблем
bochogogogo написа:Проблема е че маркучите които връщат хидравличното масло през една тръба която охлажда са омаслени!Майстора който ми рециклира помпата каза че смучат въздух и оттам ми се губи хидравликатаТа искам да попитам някой срещал ли е подобен проблем и как се свалят маркучите от тази тръбичка???
Преди няколко дена случайно забелязах че и на мен маркучите ми са омаслени , не е много но все пак са омаслени....отворих резервоара за течноста и видях че е под минимума , след което налях...до сега колата не е имала проблем с хидравликата...но доколкото успях да видя маркучите са карбовани т.е. ако ги свалиш или сменяш после ще трябва да ги занесеш да им направят карбовка....така като гледам моя пуска точно от карбовката...

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Ако си от София, като ги свалиш може да ги закараш да ги ремонтират на кръстовището на околовръстното и самоковско шосе, в магазина където се продават части за камиони, там ремонтират и правят хидравлични маркучи.
- AUDI-6EFFFFFFFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 46/320d
- Мечтае да кара: самолет
И моите маркучи са омаслени гледах ги доста и не мога да разбера как, и от къде се разглобяват,скъпи ли са?Неми се вярва ако са омаслени да смуче въздух.Някой ако е наясно с тези маркучи да сподели.И друго обикновени маркучи ли са,някакви клапани има ли по тях, защо се рециклират толкова ли са скъпи? 

- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: M6
Маркучите които връщат течността от реиката в помпата минават през радиятор,та точно тези маркучи ми са спукани от нацепване и ми смуче въздух и съответно хидравликата ми е твърда това са предположенията на майстора като ги сменя ще споделя ефекта 

5 мнения
• Страница 1 от 1