Майстор за Е46 нещица...

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е46 320D 99'

Майстор за Е46 нещица...

Мнение от MmBoKo » 14 Юни 2011, 23:18

Здравейте колеги,

Имам Е46 320Д 99г. Интересува ме следното:

Търся човек който може да смени решетката на бронята (под халогените) , да монтира халогените и лайт модула (фабрично няма... купил съм и халогени и лайт модул, незнам дали има и инсталация... днес гледах така отгоре и не видях... съответно ако няма да прокара), и да погледне касетофона... 4-5 копчета спряха да работят... Става въпрос за София. Ако някой има знание , умение и желание да направи тези неща моля нека ми пише ЛС да се уговорим за ден и час и цена.

П.С. моля не прекалявайте с цената ... днес питах човека който ми поддържа колата... каза ми колко пари струва... но просто той няма време близките 2 седмици. :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Re: Майстор за Е46 нещица...

Мнение от Gqbriel » 15 Юни 2011, 10:29

MmBoKo написа:Здравейте колеги,

Имам Е46 320Д 99г. Интересува ме следното:

Търся човек който може да смени решетката на бронята (под халогените) , да монтира халогените и лайт модула (фабрично няма... купил съм и халогени и лайт модул, незнам дали има и инсталация... днес гледах така отгоре и не видях... съответно ако няма да прокара), и да погледне касетофона... 4-5 копчета спряха да работят... Става въпрос за София. Ако някой има знание , умение и желание да направи тези неща моля нека ми пише ЛС да се уговорим за ден и час и цена.

П.С. моля не прекалявайте с цената ... днес питах човека който ми поддържа колата... каза ми колко пари струва... но просто той няма време близките 2 седмици. :)

Е толкова за 2 седмици ти е зор ли :mhihi: ,само да заслепяваш хората вечер,като ги пуснете тея халогени не е истина (тва в кръга на шегата разбира се :yes: )
Виж обявите на сервизите тук в форума,и сам прецени ,ама тва за цената нали разбираш ,че е толкова относително :P ,за теб много за друг не 8)
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Слави
Аватар

Re: Майстор за Е46 нещица...

Мнение от © » 15 Юни 2011, 11:56

viewforum.php?f=10
ако искаш може и сам да се пробваш, не е трудно, има информация във важните теми

Назад към E46