Проблем с таблото на Е46?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
Проблем с таблото на Е46?
Колата е фейслифт бензинова. Днес си взех диагностичен кабел и качих INPA 5. Поразгледах разни параметри без да променям нищо, изтрих няколко грешки - една за wheel alignment senosor, две в DSC-то и една в Widescreen диспелея на навигацията.
Цял ден карах колата и всичко беше наред, а сега вечерта изчезна всичко по таблото - не работи оборотомер, спидометър, бензин и температура показва вярно. От всичи лампи по таблото само тази за ABS и Airbag светват като дам контакт, други не. На навигацията функцията борд компютър стои в сиво и не може да бъде избрана, само телевизия и навигация са активни.
Възможно ли е аз да съм прецакал нещо или е по скоро съвпадение че я четох днес?
Някакви идеи къде да търся проблема?
Цял ден карах колата и всичко беше наред, а сега вечерта изчезна всичко по таблото - не работи оборотомер, спидометър, бензин и температура показва вярно. От всичи лампи по таблото само тази за ABS и Airbag светват като дам контакт, други не. На навигацията функцията борд компютър стои в сиво и не може да бъде избрана, само телевизия и навигация са активни.
Възможно ли е аз да съм прецакал нещо или е по скоро съвпадение че я четох днес?
Някакви идеи къде да търся проблема?
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
Re: Проблем с таблото на Е46?
Колата се оправи с откачане на акумулатора. Все пак е странно как възникна проблема и дали няма пак да се появи...
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- Arxangel
- Потребител
-
- Кара: 2006 Z4 3.0si Coupe
Re: Проблем с таблото на Е46?
Попринцип знам, че при предишната генерация на 7-ма серия имаше при някои коли доста голям проблем със софт-а. До такава степен, че колата трябваше да се спре и да се гаси и пали отново. Таблото полудяваше и какво ли още не. Може да имаш нужда от преинсталация на софт-а. Поне 7-миците така ги оправяха. Ако не ти дава проблеми повече, може просто да се е шашнал компа когато си го разчовъркал.

3 мнения
• Страница 1 от 1