Разлика в окачването
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Разлика в окачването
Колеги,има ли разлика в окачването за купе и седан за Е46.
В смисъл амортесьорите еднакви ли са или не?
Тези на снимката съм сигурен че стават на 4 цилиндрово Е46,но незнам дали стават за 6 цилиндровите.
В realoem.com изглеждат че са еднакви амортисьорите за 4 и 6 целиндрови.
В смисъл амортесьорите еднакви ли са или не?
Тези на снимката съм сигурен че стават на 4 цилиндрово Е46,но незнам дали стават за 6 цилиндровите.
В realoem.com изглеждат че са еднакви амортисьорите за 4 и 6 целиндрови.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Разлика в окачването
за някои марки са различни за 6 цилиндровите модели. Дизелите обикновено влизат към тях.
предполагам, че едните са сметнати за различно натоварване
Виж каква марка са амортисьорите, търсиш някакъв онлайн или друг техен каталог и проверяваш. Това е най-сигурното
Виж каква марка са амортисьорите, търсиш някакъв онлайн или друг техен каталог и проверяваш. Това е най-сигурното
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
© написа:за някои марки са различни за 6 цилиндровите модели. Дизелите обикновено влизат към тях.

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
При е36 амортисьорите са различни за 4 и 6 цилинрдовите мотори без значение дали е купе или седан...предполагам ,че и ппри е46 е същото 

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Зависи много какво слагаш . Оригиналните както и 95% от афтърмаркет амортисьори са различни за 4 и 6 цил . А от там и за купе/кабрио/седан и тн
На койловъри доста съм се нагледал и съм стигнал до извода че 85% от тях (предимно по евтините) са еднакви както за всички варианти на е46 (без м3 и ХИ 4х4) така и за 4 и 6цил
Пружините всички са различни за 4 и 6цил . Досега не съм виждал еднакви няма значение оригинални ли са афтърмаркет ли са или за сваляне .
На койловъри доста съм се нагледал и съм стигнал до извода че 85% от тях (предимно по евтините) са еднакви както за всички варианти на е46 (без м3 и ХИ 4х4) така и за 4 и 6цил
Пружините всички са различни за 4 и 6цил . Досега не съм виждал еднакви няма значение оригинални ли са афтърмаркет ли са или за сваляне .

добре някой може ли да ми обясни защо с реални снимки пишат че са за всички модели без М3 и 4Х4 а са различни на външен вид моите предните са прави и стеснени на края има модели дето са с една планка има модели дето тази планка се маха стават като моите обаче има и такива дето планката е заварена моите са като на първата снимка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
320 2.2 написа:добре някой може ли да ми обясни защо с реални снимки пишат че са за всички модели без М3 и 4Х4 а са различни на външен вид моите предните са прави и стеснени на края има модели дето са с една планка има модели дето тази планка се маха стават като моите обаче има и такива дето планката е заварена моите са като на първата снимка
щото на снимка 1 и 3 си пуснал койловъри а на снимка 2 са стандартни амортисьори

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Защото повечето фирми за евтини окачвания правят един модел за всички с изключение на М3,xi,xd
9 мнения
• Страница 1 от 1