Плоблем с фаровете на 320 дизел
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- pinciflucnik
-
-
Плоблем с фаровете на 320 дизел
Първо да се похваля, от около 4-5 дни съм горд собственик на Е46. За мое съжаление толкова време и отне да започнат проблемите, а именно - десният фар не се гаси. До колкото успях да схвана има модул за светлините. Като се опитам да намеря негова снимка в нета ми излизат само снимки но копчето за фаровете, знам че при Е39 модула си е отделно нещо, да не би при Е46 модула да е в копчето? Колата е 1999 със 136 коньовият мотор...
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Re: Плоблем с фаровете на 320 дизел
Това е лайт модула - блока с врътката за фаровете. При всяко нейно положение ли не се гаси фара?
- pinciflucnik
-
-
тамън сам си отговорих ( http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=61&fg=35 ). За съжаление при каквото и да е положение си свети, Даже като заключиш колата той продължава да си свети (докато не ме ядоса и не му дръпнах буксата на крушката, и сега съм едноок). Един приятел ел. техник ми каза, че всяка светлина се управлява от модула чрез транзистори и предполага че някой от тях е заминал, но пък той ми каза че модула е в краката пред дясната седалка (там където е на Е39). Някой да има други идеи? Или поне да знае дали може да се ремонтира? Проблема е че трябва бързо да го отстраня тъй като трябва да мина през КАТ а там как ще ми се израдват на постоянно светещия фар...
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Лайт модула се разглобява изключително лесно. И подлежи на ремонт платката му! Но все пак я виж на една диагностика да не би нещо да му се е бъгнал софта.
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
Мини през КАТ без да гасиш фаровете .. ако замениш модула, предполагам няма да имаш проблем.
- pinciflucnik
-
-
Проблемът е отстранен. Оказа се зацапани крачета на буксите (или поне така каза майстора) за сега работи и аз съм доволен 

6 мнения
• Страница 1 от 1