Ха да ми е честито!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Ха да ми е честито!
Днеска се сдобих с едно Е46! Могоооооо му се радвам! Не знам как ще издържа до вторник когато ще бъде вече на мое име... 

- Гост
-
- soreman
- младши ентусиаст
-
Благодаря ви най-искренно за пожеланията!
Иначе колицата е скромната 316i, но има чип тунинг и ала бала, не знам си какво още и мога да кажа че вчера я карах около 3 часа като ходихме по разни сервизи и никак не отстъпва на 320-ката ми, освен по звука разбира се
Но това което си взех е изключително запазено и читаво, много добре поддържано и на истински 65 хил. км. А тези фактори за мен бяха по-важни от това дали е 320 или 330
Иначе колицата е скромната 316i, но има чип тунинг и ала бала, не знам си какво още и мога да кажа че вчера я карах около 3 часа като ходихме по разни сервизи и никак не отстъпва на 320-ката ми, освен по звука разбира се

Но това което си взех е изключително запазено и читаво, много добре поддържано и на истински 65 хил. км. А тези фактори за мен бяха по-важни от това дали е 320 или 330

soreman написа:
Но това което си взех е изключително запазено и читаво, много добре поддържано и на истински 65 хил. км.
От къде може да си сигурен,че са истински 65,000?Коя година е?
Само не ми казвай,че са ти казали,че я е карала баба само до поликлиниката или майка е возела само детето до училище

Честито,разбира се!

- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
- soreman
- младши ентусиаст
-
versaceto написа:soreman написа:
Но това което си взех е изключително запазено и читаво, много добре поддържано и на истински 65 хил. км.
От къде може да си сигурен,че са истински 65,000?Коя година е?
Само не ми казвай,че са ти казали,че я е карала баба само до поликлиниката или майка е возела само детето до училище![]()
Честито,разбира се!И да почерпиш много,за да няма аварии
Хе хе, не и на мен ми е писнало това с бабите, но го карах при един приятел, който е главен механик в сервиза на Порше. Той преди се е занимавал многооооо с БМВ-та и той го провери с тестер и ми каза. На него за коли му имам 100% доверие, защото не познавам някой който да разбира повече, особенно от електроника и т.н.
- soreman
- младши ентусиаст
-
Още веднъж мерси на всички за пожеланията... днеска ходих до автокъщата да го покарам пак малко
Пожелавам на всички от форума на Е30 и Е36 да се прехвърлят скоро тук!

Пожелавам на всички от форума на Е30 и Е36 да се прехвърлят скоро тук!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
MaXimal написа:До колкото знам в магазина на бмв могат да му изкарат родословното дървочрез ключа.А информацията в ключа няма как да се промени(за сега)
Сигурен ли си

sikar написа:MaXimal написа:До колкото знам в магазина на бмв могат да му изкарат родословното дървочрез ключа.А информацията в ключа няма как да се промени(за сега)
Сигурен ли си
Честито и много километри да навъртиш с колата. И само 100 октана бензин да и сипваш, не като мен

Извинявам се за

BMW & RAMMSTEIN RULES

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2