проблем дистанционно
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
проблем дистанционно
при мен проблема е че дистанционното не заключва
смених тия двете реленца от темата DIY и проблема си остана
иначе от ключалката заключва и отключва без проблем от дистанционното отключва, отключва и 5та врата,а дистанционното работи смисъл праща сигнал
Ако някой може да ми помогне ще съм му мн благодарен
смених тия двете реленца от темата DIY и проблема си остана
иначе от ключалката заключва и отключва без проблем от дистанционното отключва, отключва и 5та врата,а дистанционното работи смисъл праща сигнал
Ако някой може да ми помогне ще съм му мн благодарен
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- drllxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше тройка
Re: проблем дистанционно
Колега ако не се лъжа реленцата са 4.Ти кои точно смени?Също така доколкото знам платката е многослойна,сигурен ли си че си запоил новите правилно?
drllxr написа:Колега ако не се лъжа реленцата са 4.Ти кои точно смени?Също така доколкото знам платката е многослойна,сигурен ли си че си запоил новите правилно?
колега другите 2 са за ел.скъкла.
- drllxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше тройка
alpit0 написа:drllxr написа:Колега ако не се лъжа реленцата са 4.Ти кои точно смени?Също така доколкото знам платката е многослойна,сигурен ли си че си запоил новите правилно?
колега другите 2 са за ел.скъкла.
Сори,моя грешка

- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
батерията на ключа???
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Батерията на ключа уж е вечна, но и тя приключва земният си път преждревременно понякога.
Зарежда се по индукция от гнездодо на ключа.
Ако и след обучение наново не реагира, вероятно е за смяна... и ще трябва да разрежеш ключа, или да си купиш нов за 326 лева от Дару.
Батерийката подлежи на подмяна, моделът и е VL2020.
При добри умения с поялника, може да я замениш от НЕвечна батерика със сходен диаметър и дебелина.
п.с Става въпрос за ромбоидния ключ, не си пояснил твоя кой модел е.

Ако и след обучение наново не реагира, вероятно е за смяна... и ще трябва да разрежеш ключа, или да си купиш нов за 326 лева от Дару.

При добри умения с поялника, може да я замениш от НЕвечна батерика със сходен диаметър и дебелина.

- boXeer
- кандидат ентусиаст
-
- Местоположение: <<Valencia,Spain >>.......... <<през лятото-Pleven,Bulgaria>>
- Кара: Е46 330D 204hp (M57N)
Колеги!
Няма логика да е от батерията.Ако е заминала ключа няма да работи ,а не както при колегата - само бутона за заключване не работи.
Ето какво предлагам аз:
Намери някой колега със същия ключ и му направете едно обучение да видите дали ще сработи на твоята кола.Няма да можете да я запалите с друг ключ ,но важното е да се види дали отключва и заключва.
Обучението трябва да стане ,като мушнеш и завъртиш твоя ключ на позиция 1 или 2 ( не помня вече) и след това на другия ключ се прави обучението.
Не съм сигурен дали ще стане ,имам един изкормен ключ в шкафа след малко ще го пробвам и ще пиша.
Edit:Опитах се да пробвам другия ключ ,но батерията е заминала.Все пак помисли върху предложението ми.
Няма логика да е от батерията.Ако е заминала ключа няма да работи ,а не както при колегата - само бутона за заключване не работи.
Ето какво предлагам аз:
Намери някой колега със същия ключ и му направете едно обучение да видите дали ще сработи на твоята кола.Няма да можете да я запалите с друг ключ ,но важното е да се види дали отключва и заключва.
Обучението трябва да стане ,като мушнеш и завъртиш твоя ключ на позиция 1 или 2 ( не помня вече) и след това на другия ключ се прави обучението.
Не съм сигурен дали ще стане ,имам един изкормен ключ в шкафа след малко ще го пробвам и ще пиша.
Edit:Опитах се да пробвам другия ключ ,но батерията е заминала.Все пак помисли върху предложението ми.

blacksapphire написа:Батерията на ключа уж е вечна, но и тя приключва земният си път преждревременно понякога.Зарежда се по индукция от гнездодо на ключа.
Ако и след обучение наново не реагира, вероятно е за смяна... и ще трябва да разрежеш ключа, или да си купиш нов за 326 лева от Дару.![]()
да става въпрос за ромбоидния ключ.
батерията е сменена преди 1 год. с НЕВЕЧНА може и да се е изтощила.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Поне това решение е лесно, бързо и евтино, за 1г като че ли е нормално да се е изтощила... 

blacksapphire написа:Поне това решение е лесно, бързо и евтино, за 1г като че ли е нормално да се е изтощила...
прав си колега .като сменя батерийката ще пиша.
- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
boXeer написа:Колеги!
Ето какво предлагам аз:
при мен като ми се беше изстощила батерията точно този бутон започна да не разботи и малко по малко започнаха да отказват и останалите. всичко се оправи със смяна набатерията.
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
13 мнения
• Страница 1 от 1