Въпрос за музика

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше тройка

Въпрос за музика

Мнение от drllxr » 21 Апр 2011, 16:25

Рових се из гугъл доста време но не успях да открия нищо по въпроса-каква марка е марката на музиката и каква и е мощността при е46 с Business cd.Колата е 2001 година.

Потребител
Аватар
Кара: s16b20,m50b20
Мечтае да кара: с книжка

Re: Въпрос за музика

Мнение от dokt0ra » 21 Апр 2011, 21:28

4x7watt мощност на ЦД-то много е зле ..колоните носят до 25 вата реални после си хващат пътя.Просто който е мислил за озвучаването в Е46,е бил стипсав скъперник.А и замяната на оригиналните компоненти е грозно ...трябва да избираш озвучение срещу визия.
Успех
бяло бяло ,защо не си червено....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Мнение от Krasimir19 » 21 Апр 2011, 23:37

Мен лично си ме кефи музиката на Бизнес ЦД! Но да попитам все пак, Между моето Бизнес СД и между друго Бизнес чейнджар, има доста голяма разлика в звука. Не съм проверявал настройките на въпросния чейнджар но ще го направя, и на моя Бизнес Цд си поиграх с настройките и не успях да го докарам така както на чейнджара! А количеството тонколони е еднакво, за мощност вече незнам. Та възможно ли е между Бизнес Цд и Бизнес чейнджар да има разлики в мощността при положение че са един тип и Цд-то и чейнджара- Бизнес.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d '03
Мечтае да кара: E90 V10 Hartge

Мнение от adko001 » 23 Апр 2011, 13:22

За да не отварям нова тема мога ли да ви попитам какво се случва с моите колони и по-специално тея отзад на кората - от време на време се чуват от тях някакви странни звуци ??????? се1 са на път да си заминават ... :kuku: :kuku: :kuku:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drllxr » 23 Апр 2011, 13:35

Какви странни звуци колега-пукане,вибрации,пращене...?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d '03
Мечтае да кара: E90 V10 Hartge

Мнение от adko001 » 23 Апр 2011, 14:02

drllxr написа:Какви странни звуци колега-пукане,вибрации,пращене...?

ами леко припукване, но от време на време
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 23 Апр 2011, 14:27

Че какво и е на стоковата музика на бизнес сдто незнам, тва че са ви заминали тонколоните е друг въпрос, при мен свири много добре.
Незнам дали човека от който взех колата е сменял нещо по музиката, но бизнес музиката на фейслифтовата е46ца от 2002 си е супер.
Настройл съм си баса да ми е почти до край, май на предпоследната чертичка е и требъла съм го увеличил с няколко черички и общо взето свири много силно и не съм чул припукване хич.
Дори още не съм опитвал да надуя до дупка, щото почва да свири бая силно, а аз ужасно силна музика в колата не ми харесва, но да кажем че като увелича до такава степен където неможе да си чуем хич приказката с отворени прозорци, пак звука е супер чист и не припуква. Ако това е наистина стоковата музика, бих казал, че от БМВ са свършили много добра работа.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drllxr » 23 Апр 2011, 14:57

На мен също много ми харесва музиката и затова реших да попитам каква е

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 24 Апр 2011, 13:24

ЦД-то не е ли 4х15? :conf:
Si non confectus, non reficiat.

Потребител
Аватар
Кара: BMW

Мнение от BlueSkyUnder » 28 Апр 2011, 1:34

Задните колони редовно стават на нищо от слънцето, хубаво е да се преглеждат мрежите и дунапредна на тях. Пукането понякога идва и от проблем при кабелите. На е46 с фабрични суб луфери се случва хрипане, което на тези с автоматична щора нямя нищо общо с музиката е от вибрация в щората.

Потребител
Аватар

Мнение от BlueSkyUnder » 28 Апр 2011, 1:34

Задните колони редовно стават на нищо от слънцето, хубаво е да се преглеждат мрежите и дунапредна на тях. Пукането понякога идва и от проблем при кабелите. На е46 с фабрични суб луфери се случва хрипане, което на тези с автоматична щора нямя нищо общо с музиката е от вибрация в щората.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Krasimir19 » 28 Апр 2011, 20:32

BlueSkyUnder написа: На е46 с фабрични суб луфери се случва хрипане, което на тези с автоматична щора нямя нищо общо с музиката е от вибрация в щората.

Може ли да обясниш малко, нещо не загрях.... аз съм с ел.щора отзад!

ентусиаст
Аватар
Кара: 12' F30 335i

Мнение от taba4ko » 29 Апр 2011, 13:15

и аз не разбрах това за щората понеже и аз съм с такава. колкото до качеството на звука при бизнес сд-то, аз съм много доволен. свири силно и доста качествено.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от BlueSkyUnder » 30 Апр 2011, 21:56

Krasimir19 написа:
BlueSkyUnder написа: На е46 с фабрични суб луфери се случва хрипане, което на тези с автоматична щора нямя нищо общо с музиката е от вибрация в щората.

В галерията Blueskyunder във ФБук има една е46-ца, която е с вабричен хармън. Под кората на ламарината откъм страната на багажника има 2 суб-а, които гледат към багажника и предават вибрация по цялата ламарина. Кората отсвоя страна има процеп за щората и една пластмаса за обдухване на з стъкло. С времето се получават луфтове между тях. На тази кола, като се пусне музиката и почваше да се чува едно пукане и в последствие се оказа, че е от кората и пластмасите около щората. Като прибера щората и изчезваше, като е вдигната се чуваше. Уплатних около пластмасите и те спряха да вибрират и съответно пукането изчезна.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Krasimir19 » 01 Май 2011, 14:12

BlueSkyUnder написа:
Krasimir19 написа:

В галерията Blueskyunder във ФБук има една е46-ца, която е с вабричен хармън. Под кората на ламарината откъм страната на багажника има 2 суб-а, които гледат към багажника и предават вибрация по цялата ламарина. Кората отсвоя страна има процеп за щората и една пластмаса за обдухване на з стъкло. С времето се получават луфтове между тях. На тази кола, като се пусне музиката и почваше да се чува едно пукане и в последствие се оказа, че е от кората и пластмасите около щората. Като прибера щората и изчезваше, като е вдигната се чуваше. Уплатних около пластмасите и те спряха да вибрират и съответно пукането изчезна.

Ясно колега, мерси за пояснението. :yes:

Следваща

Назад към E46