Свързване(изводи) на harman kardon hs 3756

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Свързване(изводи) на harman kardon hs 3756

Мнение от BaHka » 13 Апр 2011, 14:42

Имам оригинален усилвател harman kardon hs 3756 и искам да вържа към него допълнителен усилвател , който имам но незнам на кои крак са входовети и изходите на harman kardon -а , някой правил ли е такова нещо до сега и ако да как.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330d

Re: Свързване(изводи) на harman kardon hs 3756

Мнение от gggalf » 13 Апр 2011, 18:25

най добре отскочи до някои които се занимава с аудио да не згафиш нещо за 10 лева да си го изгориш ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BaHka » 13 Апр 2011, 20:39

да аз това съм направил ама моя човек еладжията и той нещо не може да ги намери тея входове и изходи из между всички тия кабелаци там...та затова решихме с него да потърсим помощ. сигурно ще оспеем ама ще мине време и ще баде кофти!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на ток
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от nik4o_83 » 23 Апр 2011, 0:32

Колега - реши ли си проблема? Успя ли да го свържеш?
Аз имам и подобен въпрос - възможен ли е монтажа на Harman Cardon музика? Харесал съм си един пълен комплект колони+усилвател и въпросът ми е ако ги монтирам - има ли някакви тънкости?
Съответно ако вържа някаква туба - музиката добра ли е? Ако някой има такава музика или е правил такава манипулация ще съм благодарен да сподели.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 24 Апр 2011, 10:27

колега,за каса в багажника е малко кофти,щото много добре е изолиран багажника на колата и едвам се чува,аз имам ски сак под подлакаткика и го махнах и така се отвори дупка колкото лакатника и горе долу бива но пак не е като в хечбек,ако нямаш подлакатник и ски сак,направо забрави за бас каса,ами си вземи едни елипси яки на кората и така
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nik4o_83 » 24 Апр 2011, 17:01

А усилвателя на Harman Kardon само за вградена туба ли е или е като усилвател и на сигнала от CD-то?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335d

Мнение от vvaskoo » 24 Апр 2011, 20:14

nik4o_83 написа:А усилвателя на Harman Kardon само за вградена туба ли е или е като усилвател и на сигнала от CD-то?

HK системата е с 2 усилвателя , буфера в багажника си има отделен усилвател вързан към него
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nik4o_83 » 24 Апр 2011, 22:13

Предполагам, че в такъв случай ако се сдобия с пълния набор от колонки и усилватели монтажа няма да е нещо по-различно от стандартното? Някой с такава музика би ли споделлил качеството в сравнение с правени по стандартния начин по-хубави музики?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335d

Мнение от vvaskoo » 24 Апр 2011, 22:29

nik4o_83 написа:Предполагам, че в такъв случай ако се сдобия с пълния набор от колонки и усилватели монтажа няма да е нещо по-различно от стандартното? Някой с такава музика би ли споделлил качеството в сравнение с правени по стандартния начин по-хубави музики?

Кабелите са съвсем различни така че се приготви да купуваш нови кабели да разколачваш колата и да ги сменяш . Качеството на ХК не бих казал че е нещо впечатляващо , с много по-малко пари може да си направиш доста по-добра музика и всичко да изглежда стандартно :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nik4o_83 » 24 Апр 2011, 22:38

Мерси Васко - такова мнение търсих :yes:

Потребител
Аватар
Кара: BMW E46 330d

Мнение от kalmuchito » 25 Апр 2011, 12:35

nik4o_83 написа:Колега - реши ли си проблема? Успя ли да го свържеш?
Аз имам и подобен въпрос - възможен ли е монтажа на Harman Cardon музика? Харесал съм си един пълен комплект колони+усилвател и въпросът ми е ако ги монтирам - има ли някакви тънкости?
Съответно ако вържа някаква туба - музиката добра ли е? Ако някой има такава музика или е правил такава манипулация ще съм благодарен да сподели.

аз имам оригинално озвучение на harmon kardon което си е на колата и искам към него да добавя още един усилвател с буфер но не мога да намеря сигнала на оригиналния усилвател harmon kardon за да вържа др. усилвател към него и да захраня буфера!
:)

Назад към E46