Проблем с нафтова печка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с нафтова печка
Колеги преди няколко дена си свързах буксите за нафтовата печка и стана мазало. Светлините по таблото за мигачи и отворена врата не работеха, цд-то исписа -Disable- след като махнах буксите се оправи. Пробвах по отделно да ги вържа и този проблем го прави само като е включена буксата с тънките 3 кабела. Дали печката е отишла или кабела прави проблеми ?? преди си работеше но тази зима мисля че я бях изключил от буксите, защото не карах много колата. Някой да има идея ? 

Re: Проблем с нафтова печка
колега електрониката на печката е заминала затова така прави имаш късо в печката във електрониката
BMW 320 D
- dokt0ra
- Потребител
-
- Кара: s16b20,m50b20
- Мечтае да кара: с книжка
По-скоро е за хвърляне... явно шашка к-линията..трябва да се види дали е закасила към + или маса.Бре може и да е оправи някой,най-вероярно е наводнен модула.Те за това са ти я изключели...тези печки са трън в задника да знаеш..то ако не е електрониката нещо друго се им се скапва и отечки правят ..и какво ли още не... пфу...
бяло бяло ,защо не си червено....
до сега не съм имал проблем ... миналата зима си работеше но тази зима я бях изключил и сега като включа двата дебели кабела няма проблем но като свържа и другата голяма букса с 3 кабела и се шашка

5 мнения
• Страница 1 от 1