Проблем с нафтова печка

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320D

Проблем с нафтова печка

Мнение от MuTaJlaKo » 23 Мар 2011, 17:58

Колеги преди няколко дена си свързах буксите за нафтовата печка и стана мазало. Светлините по таблото за мигачи и отворена врата не работеха, цд-то исписа -Disable- след като махнах буксите се оправи. Пробвах по отделно да ги вържа и този проблем го прави само като е включена буксата с тънките 3 кабела. Дали печката е отишла или кабела прави проблеми ?? преди си работеше но тази зима мисля че я бях изключил от буксите, защото не карах много колата. Някой да има идея ? :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с нафтова печка

Мнение от stanoi4o » 23 Мар 2011, 23:22

колега електрониката на печката е заминала затова така прави имаш късо в печката във електрониката
BMW 320 D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MuTaJlaKo » 23 Мар 2011, 23:35

Подлежи ли на ремонт или е по-добре нова ? :)

Потребител
Аватар
Кара: s16b20,m50b20
Мечтае да кара: с книжка

Мнение от dokt0ra » 28 Мар 2011, 20:44

По-скоро е за хвърляне... явно шашка к-линията..трябва да се види дали е закасила към + или маса.Бре може и да е оправи някой,най-вероярно е наводнен модула.Те за това са ти я изключели...тези печки са трън в задника да знаеш..то ако не е електрониката нещо друго се им се скапва и отечки правят ..и какво ли още не... пфу...
бяло бяло ,защо не си червено....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MuTaJlaKo » 29 Мар 2011, 20:18

до сега не съм имал проблем ... миналата зима си работеше но тази зима я бях изключил и сега като включа двата дебели кабела няма проблем но като свържа и другата голяма букса с 3 кабела и се шашка :dunno: :dunno: :dunno:

Назад към E46