е46 десен волан 3800 лв спестявате или се набутвате
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- DJMartoO
- Потребител
-
- Кара: e36 320i coupe
- Мечтае да кара: бмв е46 М3Csl
е46 десен волан 3800 лв спестявате или се набутвате
намерих едно БМВ е46 318 с седан за 3800 в мобилето и се удя струва ли си да се преправя и колко струва благодаря предварително
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: е46 десен волан 3800 лв спестявате или се набутвате
Това Е46 седи от дооооста време...не се ли чудиш защо ?
Едва ли само и единствено обръщане на волана ще ти стигне...
Едва ли само и единствено обръщане на волана ще ти стигне...
- DJMartoO
- Потребител
-
- Кара: e36 320i coupe
- Мечтае да кара: бмв е46 М3Csl
нямам 6500 кеш инае бих си взел нормално имам само 2600 кеш искам да ги дам за някоя е46 318с седан която е около 6000-6500 и другите гарантирано мога да ги изплатя за 8 месеца мах . Тези 2600 ги събрах за 4 месеца работя на 2 места и имам декларирани доходи 700 лв на месец затова мога бързо да я изплатя но не ми се занимава с лизинги е много пари искат а аз искам на 15 август да отида на мори с нея
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Един съвет от мен!
Събери още малко пари и НЕ БЪРЗАЙ с избора на кола, защото покупката е най-лесното нещо...трудното идва ако купиш някой барутник и даваш всичкия кеш да го държиш що-годе в добро състояние.
Събери още малко пари и НЕ БЪРЗАЙ с избора на кола, защото покупката е най-лесното нещо...трудното идва ако купиш някой барутник и даваш всичкия кеш да го държиш що-годе в добро състояние.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Dimitroff написа:Един съвет от мен!

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Първо гледам много обяви главно на БМВ (защото такава марка си търся от няколко месеца) които стоят от много време без да са продадени и нормален човек се замисля ЗАЩО никой не ги купува колите точно от тези обяви? Може би има нещо нередно ? Така, че ако види човек една обява 2-3 месеца и повече не е нормално да стой още при положение, че всичко е наред.
Второ освен колегата адаш може би няма много други които да ги кефи десния волан и поне той казва, че така го кефи и ако е наистина така негова работа всичко е наред , но такива където иска да спестят пари значи правят компромис и е направо смешно поне за мен
Второ освен колегата адаш може би няма много други които да ги кефи десния волан и поне той казва, че така го кефи и ако е наистина така негова работа всичко е наред , но такива където иска да спестят пари значи правят компромис и е направо смешно поне за мен

- landolin
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535ix, 2012
Бе то хубаво да не бърза колегата, ама дори и за около 6000 трябва доста време търсене и късмет да попадне на запазен автомобил
А до тези пари
Аз докато търсех ми направи впечатление, че най запазените коли ( не само салон, но и двигател, купе и т.н.) са англичанки! Просто на пазара е пълно с Е46-ци с нормален (ляв) волан разпукани от каране и страшно амортизирани и са по 6000-6500, виж тези за около и над 9000 е са друго нещо
Аз не бих се вкарал във филма с обръщане никога, но пък има доста хора където го правят и са доволни. Виж потърси в нета мнения и цени за обръщане и ако не са толкова страшни нещата намирай някоя много добра англичанка и скачаи
Иначе с този бюджет освен да потърсиш някакви лизингови схеми (автокъщите май също предлагат на лизинг) друго не се сещам.
Успех.

Аз докато търсех ми направи впечатление, че най запазените коли ( не само салон, но и двигател, купе и т.н.) са англичанки! Просто на пазара е пълно с Е46-ци с нормален (ляв) волан разпукани от каране и страшно амортизирани и са по 6000-6500, виж тези за около и над 9000 е са друго нещо

Аз не бих се вкарал във филма с обръщане никога, но пък има доста хора където го правят и са доволни. Виж потърси в нета мнения и цени за обръщане и ако не са толкова страшни нещата намирай някоя много добра англичанка и скачаи

Иначе с този бюджет освен да потърсиш някакви лизингови схеми (автокъщите май също предлагат на лизинг) друго не се сещам.
Успех.
8 мнения
• Страница 1 от 1