Проблем с осветлението в салона!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- stoqn milushev
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 318I ; BMW E90
Проблем с осветлението в салона!
Колеги сдобих се с BMW 318i e46 преди седмица,но от два дена ми прави номера с осветлението в салона.Та проблемът ми е следният централната лампа и задна лява не светят чат пат светва на едно отваряне на вратата.Hо при опита ми да я светна от копчето светва само задна дясна лампа при опита ми да я изключа пак от копчето не става нищо тя пак си свети.Проверил съм бушоните не е от тях крушките са здрави!Помагайте колеги.
- nik4o_83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ток
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Проблем с осветлението в салона!
Колега,
По въпроса е писано много! Ползвай търсачката - проблема е в плафона над ск. лост. Сваляш, гледаш къде се е разпоило и запояваш.
По въпроса е писано много! Ползвай търсачката - проблема е в плафона над ск. лост. Сваляш, гледаш къде се е разпоило и запояваш.
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Има 2 щипки от страната към тебе като си пред плафона в двата края са вземаш една тънка отвертка и натискаш в двата края докато изплюе след това разкачаш буксата и почистваш,при мене е разместена самата букса и се наложи да подлагам нещо под нея за да зацепи 

- stoqn milushev
- Потребител
-
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
stoqn milushev написа:много мерси колегище се опитам да я оправя.
![]()
И да знаеш че като се отстрани проблема се споделя тука за да знаем какво се е случило и как се оправя

Колега, при мен се беше разпоила суха спойка на платката на плафона. След запояване всичко се оправи. Ако не е от буксичката, виж да ти прегледа някой спойките и да ти запои, където трябва. Плафона с маха откъм купето с малка отверка внимателно и бавно. След като го разкачиш от буксата го разгледай.
- stoqn milushev
- Потребител
-
гумата написа:Колега, при мен се беше разпоила суха спойка на платката на плафона. След запояване всичко се оправи. Ако не е от буксичката, виж да ти прегледа някой спойките и да ти запои, където трябва. Плафона с маха откъм купето с малка отверка внимателно и бавно. След като го разкачиш от буксата го разгледай.
значи колега горе долу е както ти го казваш обаче при мен буксата се клатеше нагоре надолу и прекъсва връзката.Сложих една гумичка под буксата и я залепих с секундно лепило и спря да прави номера.
7 мнения
• Страница 1 от 1