Проблем с осветлението в салона!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E46 318I ; BMW E90

Проблем с осветлението в салона!

Мнение от stoqn milushev » 16 Мар 2011, 21:18

Колеги сдобих се с BMW 318i e46 преди седмица,но от два дена ми прави номера с осветлението в салона.Та проблемът ми е следният централната лампа и задна лява не светят чат пат светва на едно отваряне на вратата.Hо при опита ми да я светна от копчето светва само задна дясна лампа при опита ми да я изключа пак от копчето не става нищо тя пак си свети.Проверил съм бушоните не е от тях крушките са здрави!Помагайте колеги.
39512

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на ток
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: Проблем с осветлението в салона!

Мнение от nik4o_83 » 17 Мар 2011, 10:12

Колега,

По въпроса е писано много! Ползвай търсачката - проблема е в плафона над ск. лост. Сваляш, гледаш къде се е разпоило и запояваш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 17 Мар 2011, 17:56

Има 2 щипки от страната към тебе като си пред плафона в двата края са вземаш една тънка отвертка и натискаш в двата края докато изплюе след това разкачаш буксата и почистваш,при мене е разместена самата букса и се наложи да подлагам нещо под нея за да зацепи :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от stoqn milushev » 30 Мар 2011, 23:27

много мерси колеги :yes: ще се опитам да я оправя. :yes: :yes:
39512

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 31 Мар 2011, 19:07

stoqn milushev написа:много мерси колеги :yes: ще се опитам да я оправя. :yes: :yes:

И да знаеш че като се отстрани проблема се споделя тука за да знаем какво се е случило и как се оправя ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от гумата » 07 Апр 2011, 19:00

Колега, при мен се беше разпоила суха спойка на платката на плафона. След запояване всичко се оправи. Ако не е от буксичката, виж да ти прегледа някой спойките и да ти запои, където трябва. Плафона с маха откъм купето с малка отверка внимателно и бавно. След като го разкачиш от буксата го разгледай.

Потребител
Аватар

Мнение от stoqn milushev » 18 Апр 2011, 22:43

гумата написа:Колега, при мен се беше разпоила суха спойка на платката на плафона. След запояване всичко се оправи. Ако не е от буксичката, виж да ти прегледа някой спойките и да ти запои, където трябва. Плафона с маха откъм купето с малка отверка внимателно и бавно. След като го разкачиш от буксата го разгледай.

значи колега горе долу е както ти го казваш обаче при мен буксата се клатеше нагоре надолу и прекъсва връзката.Сложих една гумичка под буксата и я залепих с секундно лепило и спря да прави номера.
39512

Назад към E46