Помощ при закопуването на кола

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Помощ при закопуването на кола

Мнение от w1nner » 10 Мар 2011, 18:09

Здравейте фенове . До скоро бях в форума на Е36 сега мисля да се прехвурля на Е46 . Обаче по принцип ,както винаги става много се двоумя . Ичетох всевъзможни статии и какво ли още не . До тази година карах Е36 318и ,но поради факта ,че малоумника , който ми я донесе от Германия ми достави възможно най - големият таралясник и не можах да почуствам магията на БМВ както трябва . Обаче за сметка на това почуствах усештането на къде са ми парите щото смених сялата кола . Почти не остана в нея нещо да не съм сменял и на пук на това колата продължава да не иска да ме слуша така че се отказах . Сега дилемата е следната имам към 12к и смятам да закупя или Ауди а4 1.9 тди - 131к или БМВ 320д -150к. Това с Аудито ,като идея е просто от факта че ми се разката фамилият от ремонти по предната кола и незнам вече . Въпроса ми към феновете от форума е следният:
1. Коя от двете коли препоручвате с чисто сърце де , щото се пак сме БМВ форум и ми са ясни пристрастията .
2. Наблягаики по скоро на здравината на двигателя от двете коли . - предния ми двигател беше М40 / душеубиеца/ , /мъртвородения/ мога да посоча още прякори :(
3. Дали разхода на двете е различен при еднакво картане или това са долни спекули :)
4. Подръжката предполагам е еднаква ?
5. Какво препоручвате да направя за да си намеря читава бройка кола .

Слави
Аватар

Re: Помощ при закопуването на кола

Мнение от © » 10 Мар 2011, 18:12

Назад към E46