Къде в Пловдив мога да търся Въздуховоди за Мкова броня
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Къде в Пловдив мога да търся Въздуховоди за Мкова броня
Колеги помогнете къде в пловдив да търся тези въздуховоди дали има нещо от рода на Дару кар като софия или нз дайте идей..,защото искам да взимам мтех 2 бронята пък разбрах 4е държачите били еднакви за преди феислифта обаче въздуховодите не са..а пък ако някой може да ми помогне я с някакъв алтернативен вариант за рязане или нещо от рода да преправя старите и да недавам сто и косур лева ще се радвам . Поздрави 

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
Re: Къде в Пловдив мога да търся Въздуховоди за Мкова броня
Слави,преди да ми бе6е трил темата,може6е да види6,4е съм писал в тая тема,даже на колегата Rundev и на лично съм му писал но неотговаря,не е правилно веднага като сметне6 нещо за гре6но,то найстина да е така.. нищо лично,но немисля 4е си прав! 

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колега нови или стари ти трябват?
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
няма зна4ение стига да ми вършат работа,ако имаш предложение пи6и на ли4но..Поздрави

Щом си писал в онази тема за М бронята, защо пускаш нова?
Колко теми трябва да има за едно и също нещо?
Нещо което се продава по магазините и моргите не мисля, че заслужава специална тема
Ако започнем да пукаме теми за всичко, което ни трябва на какво ще заприлича форума? Все пак трябва да се подбират нещата за които се отваря специална тема, за да не се пълним с много, но излишна информация.
Колко теми трябва да има за едно и също нещо?
Нещо което се продава по магазините и моргите не мисля, че заслужава специална тема
Ако започнем да пукаме теми за всичко, което ни трябва на какво ще заприлича форума? Все пак трябва да се подбират нещата за които се отваря специална тема, за да не се пълним с много, но излишна информация.
5 мнения
• Страница 1 от 1