Наливно масло бмв
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- van_helsing
- кандидат ентусиаст
-
Наливно масло бмв
Днес обиколих няколко сервиза, защото маслото на колата ми е за смяна и на повечето места ми предложиха наливно масло, на което пише BMW 10W40 (сервизите не са специално за бмв).Цената варираше от 9 до 12лв.Та въпроса ми е следния: Някой ползвал ли е такова масло или поне знеели нещо за него.(дали не е поредното менте)
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
Re: Наливно масло бмв
van_helsing написа:Днес обиколих няколко сервиза, защото маслото на колата ми е за смяна и на повечето места ми предложиха наливно масло, на което пише BMW 10W40 (сервизите не са специално за бмв).Цената варираше от 9 до 12лв.Та въпроса ми е следния: Някой ползвал ли е такова масло или поне знеели нещо за него.(дали не е поредното менте)
Колега не рискувай точно с маслото, тук във форума има колеги които продават оригинанлно BMW масло, поне знаеш от кой, какво купуваш. За да няма после

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Аз съм виждал варелче наливно масло на БМВ... със стикерите и всичките салтанати... нямам идея каква е ситуацията. Чувал съм, че дилърите също го купуват във варели и го наливат с канчета 

Si non confectus, non reficiat.
- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
NIKMAN написа:van_helsing написа:Днес обиколих няколко сервиза, защото маслото на колата ми е за смяна и на повечето места ми предложиха наливно масло, на което пише BMW 10W40 (сервизите не са специално за бмв).Цената варираше от 9 до 12лв.Та въпроса ми е следния: Някой ползвал ли е такова масло или поне знеели нещо за него.(дали не е поредното менте)
Колега не рискувай точно с маслото, тук във форума има колеги които продават оригинанлно BMW масло, поне знаеш от кой, какво купуваш. За да няма после![]()
![]()
Ако си мислите,че между това масло,което е гледал колегата по сервизите и това което продават тук а
има някаква разлика....

- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Нищо му няма момчета,през сервиза ни на ден минават по 30 коли за смяна на масло и постоянно им слагаме наливно(за по евтино) и 95 % от тия клиенти са ни редовни със издадени от нас сервизни книжки които вече са свършили от смени на масла и сме закрепили стелбот към тях нови и те са преполувени и....такаааааа и никой не се е оплакал или да каже не не вече неща щото стана еди какво си.Имаме наливни валволин,хилбер,приста,тексако,омв......всичко слагат един не се е оплакъл.Изборът е личен дали ще сложиш туба(и ще платиш за пластмаса,за изработка за етикети др.) или от варела където маслото е същото 

- van_helsing
- кандидат ентусиаст
-
Rundev написа:Нищо му няма момчета,през сервиза ни на ден минават по 30 коли за смяна на масло и постоянно им слагаме наливно(за по евтино) и 95 % от тия клиенти са ни редовни със издадени от нас сервизни книжки които вече са свършили от смени на масла и сме закрепили стелбот към тях нови и те са преполувени и....такаааааа и никой не се е оплакал или да каже не не вече неща щото стана еди какво си.Имаме наливни валволин,хилбер,приста,тексако,омв......всичко слагат един не се е оплакъл.Изборът е личен дали ще сложиш туба(и ще платиш за пластмаса,за изработка за етикети др.) или от варела където маслото е същото
A от това което писах слагате ли?То е в едни малки варелчета,мисля че са 50 литрови?
- Kalinski
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320dA+чип
- Мечтае да кара: черно М6
Аз бих си налял от варелче,но естествено ако познавам поне малко човека и репутацията му.
Според мен наливното и бутилираното идват от едно и също място както каза Рундев. Нямат разлика освен в цената.
Пък и няма са учудя Дилърите на БМВ у Бг. да взимат наливно и да го бутилират с цел повече мангизи.
Според мен наливното и бутилираното идват от едно и също място както каза Рундев. Нямат разлика освен в цената.
Пък и няма са учудя Дилърите на БМВ у Бг. да взимат наливно и да го бутилират с цел повече мангизи.
- van_helsing
- кандидат ентусиаст
-
Zagy написа:Аз съм виждал варелче наливно масло на БМВ... със стикерите и всичките салтанати... нямам идея каква е ситуацията. Чувал съм, че дилърите също го купуват във варели и го наливат с канчета
Това също е със "лъскави" стикери и всичко останало (поне на външен вид) е както трябва.
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
van_helsing написа:Rundev написа:Нищо му няма момчета,през сервиза ни на ден минават по 30 коли за смяна на масло и постоянно им слагаме наливно(за по евтино) и 95 % от тия клиенти са ни редовни със издадени от нас сервизни книжки които вече са свършили от смени на масла и сме закрепили стелбот към тях нови и те са преполувени и....такаааааа и никой не се е оплакал или да каже не не вече неща щото стана еди какво си.Имаме наливни валволин,хилбер,приста,тексако,омв......всичко слагат един не се е оплакъл.Изборът е личен дали ще сложиш туба(и ще платиш за пластмаса,за изработка за етикети др.) или от варела където маслото е същото
A от това което писах слагате ли?То е в едни малки варелчета,мисля че са 50 литрови?
Невнасяме такова масло колега.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Митака7 е твоя човек-само от него масло и няма да имаш грижа 

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Аз също внасям такова масло .... варелите са 60л. и си е масло като в тубите.... няма разлика. За мен излиза по евтино.....
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
martin_g60 написа:Митака7 е твоя човек-само от него масло и няма да имаш грижа

ако си от София при него има и 5в40 и 10в40 наливно 10-ката е 8лв/л 5цата май беше 11лв/л, доста народни цени. Та той е човека ако си от София. Варелите са 60л. Не виждам смисъл както каза един колега по-горе да се плаща за опаковката и пакетирането на всеки литър, наливното е същото като в кутиите!
Друг е въпроса вече, че веднъж като свърши едно такова масло от варел и после едва ли не може да се сипе вътре квото искаш, ама тва вече е въпрос на точен човек, който ти продава и на късмет естествено

Аз досега на моя тдс 4 смени на масло имам точно с наливното масло на БМВ от тия 60 литровите варелчета. Нямам никакви проблеми, до смяната ми пада с 600-700 грама, което е нормално. Наливай смело, хубаво е маслото.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
martin_g60 написа:Митака7 е твоя човек-само от него масло и няма да имаш грижа
+1
Малко като реклама се получава, но наистина Митака е мега свестен и всичко му е качествено и му имам пълно доверие.
Si non confectus, non reficiat.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Има много теми точно за БМВ маслата, не виждам какво ново можем да кажем тук.
Never mistake motion for action...
15 мнения
• Страница 1 от 1