Амортисиори?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Амортисиори?
Здравейте, значи като натисна надоло предницата на колата с ръце и я пусна, тя някак си подскача, а не се връща после на мястото си, както мисля че би трябвало да прави.
Според вас амортисиорите ли са за сменяне или може да е нещо друго и по-изгодно ли ще ми е да си ги взема от Германия или като се прибера в Бг другия месец да си ги взема от там?
Някаква ориентировъчна цена може ли да кажете, разбира се добра марка, а не някоя куче, защото предпочитам да дам малко повече, но да знам за какво съм ги дал
Според вас амортисиорите ли са за сменяне или може да е нещо друго и по-изгодно ли ще ми е да си ги взема от Германия или като се прибера в Бг другия месец да си ги взема от там?
Някаква ориентировъчна цена може ли да кажете, разбира се добра марка, а не някоя куче, защото предпочитам да дам малко повече, но да знам за какво съм ги дал

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
Re: Амортисиори?
поредната тема за окачване, надявам се да е последната поне за няколко месеца напред
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
© написа:поредната тема за окачване, надявам се да е последната поне за няколко месеца напред

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
martin_g60 написа:© написа:поредната тема за окачване, надявам се да е последната поне за няколко месеца напред
НА НИКОЙ НЕ МУ СЕ ЧЕТЕ И ТОВА Е
Еми не чети бе колега

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
makaveli316 написа:martin_g60 написа:© написа:поредната тема за окачване, надявам се да е последната поне за няколко месеца напред
НА НИКОЙ НЕ МУ СЕ ЧЕТЕ И ТОВА Е
Еми не чети бе колега

Няма да е лошо първо да търсиш из търсачката, и да за смяна на амортисьори си ето ти една тема да се ориентираш. http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0#p2375420. И според мен по добре си ги вземи оригинални от Германия, качеството със сигурност в Германия е по добро отколкото в България. В България си има доста ментета, и незнаеш дали на ментета или на оригинални ще попаднеш успех с ремонта.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Хич не му мисли ами си купувай амортисьори от Германия щом имаш възможност.
Si non confectus, non reficiat.
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
А трябва ли да взимам и пружини и всичко, демек цял кит или??
Щото се ровя в ибей.де, но тъйкато съм от месец тука и с немския съм скаран малко и гледам като теле, а жената ме е изпъдила тука пред псто, че учи и има изпити и то с google translate става едно....
Как да потърся само предни амортисиори на немски, някой може ли да каже, мерси.
Щото се ровя в ибей.де, но тъйкато съм от месец тука и с немския съм скаран малко и гледам като теле, а жената ме е изпъдила тука пред псто, че учи и има изпити и то с google translate става едно....

Zagy написа:Хич не му мисли ами си купувай амортисьори от Германия щом имаш възможност.
+1

В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
makaveli316 написа:А трябва ли да взимам и пружини и всичко, демек цял кит или??
Ако пружините са ти здрави не ги сменяй,огледай ги добре и прецени.
Предни амортесиори на немски са vorne fahrwerk
Успех!
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
martin_g60 написа:makaveli316 написа:А трябва ли да взимам и пружини и всичко, демек цял кит или??
Ако пружините са ти здрави не ги сменяй,огледай ги добре и прецени.
Предни амортесиори на немски са vorne fahrwerk
Успех!
Danke

Аз за сега попаднах на следните:
Ap Sportfahrwerk - незнам каква е тази марка и колко е спорт и е 236 евро, но с пружини и са едни от малкото които видях да са само предни, повечето кит-ове предлагат.
http://cgi.ebay.de/Ap-Sportfahrwerk-Fah ... 4a9d9b4bab
Има и марки Weitec, Vogtland и Lowtec, но са по скъпи, но са цели кит-ове и може би за това. Те говорят ли ви нещо?
А числата 40/30, 30/00 и т.н. какво ще речът, това височината нещо има общо до колкото разбрах и кое е по-добре да се гледа, щото аз не гледам нищо супер ниско и спортно, нито нещо високо, просто искам да возят добре, аз на писта не ходя?
И за последно, че много питам, вие ако имате едно 250 евро за предни амортисиори, какво бихте си взели?

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Оригинално спортно окачване (M sport suspension за Е46)
И да...и на мен започва да ми писва от едни и същи теми - после, когато на някой му се наложи да търси нещо с ТЪРСАЧКАТА...90% е бълвоч и пълнеж.

И да...и на мен започва да ми писва от едни и същи теми - после, когато на някой му се наложи да търси нещо с ТЪРСАЧКАТА...90% е бълвоч и пълнеж.
11 мнения
• Страница 1 от 1