Изолиране на бег
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- jojko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 сажда
- Мечтае да кара: CB1000R
Изолиране на бег
подариха ми волан,но не разбрали 4е бега е гръмнал и са го залепили,та питането ми е има ли някакъв на4ин да се свържат кабелите на бег-а да не свети а да си работат,другите 7 колата е е46 320д 99г,има 4етири кабела кадето отиват към бега,кръгъл от трилъ4ев с цепнатия лъ4 

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Re: Изолиране на бег
Има начин да се спре софтуерно, а също така може и по примитивен начин с три елемента свързани паралелно.
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
jojko написа:подариха ми волан,но не разбрали 4е бега е гръмнал и са го залепили,та питането ми е има ли някакъв на4ин да се свържат кабелите на бег-а да не свети а да си работат,другите 7 колата е е46 320д 99г,има 4етири кабела кадето отиват към бега,кръгъл от трилъ4ев с цепнатия лъ4
Слагаш по едно съпротивление 3 ома на двете букси за айрбег-а, триеш грешката и лампата няма да свети.
Но това залъгване на айрбег-а не е работа, все пак става въпрос за сигурността, особенно за шофьора...където винаги има кой да стои зад волана.
Съвета ми е да си намериш бег голега, а не да залъгваш системата.
някаде има ли описана подробно процедурата със слагането на тези съпротивления и какво има от другия край на съпротивлението 

Абе пичове, купете си бег за волана бе! как може такова нещо! Има ги втора употреба здрави за по 50 кинта. Аз разбирам да залъгваш завесата, ама това е волана, пази ти главата от удар в него!
Моля те кажи къде е 50 лв кръглият бег, наи-евтиния който съм намирал е 300 лв в г/д добро състояние 

- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
slitter написа:Абе пичове, купете си бег за волана бе! как може такова нещо! Има ги втора употреба здрави за по 50 кинта. Аз разбирам да залъгваш завесата, ама това е волана, пази ти главата от удар в него!
Аз също бих се радвал да споделиш къде толкова евтино ги има?
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Stoicho написа:slitter написа:Абе пичове, купете си бег за волана бе! как може такова нещо! Има ги втора употреба здрави за по 50 кинта. Аз разбирам да залъгваш завесата, ама това е волана, пази ти главата от удар в него!
Аз също бих се радвал да споделиш къде толкова евтино ги има?
Е, чак за 50 лева едва ли има

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Аз лично предпочитам да съм с най смотания волан, но да имам работеш бег отколкото с ная скъпия волан без бег.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Next написа:Аз лично предпочитам да съм с най смотания волан, но да имам работеш бег отколкото с ная скъпия волан без бег.

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Dimitroff написа:Next написа:Аз лично предпочитам да съм с най смотания волан, но да имам работеш бег отколкото с ная скъпия волан без бег.
С две ръце за

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- jojko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 сажда
- Мечтае да кара: CB1000R
по 50лв няма,има по250-300лв,и защо като една 4аст толкова се търси да е толкова скъпа,какво има пове4е в кръглия бег от другия които се продава за 70-80лв
Вярно, че доста се изсилих с цена 50 лв за кръглия бег, ама.... действително въпросът е принципен. Така или иначе воланът е подарен. Дай 300 лв за бег и пак си на далавера, щото такъв волан за под 500 е трудно да пипнеш. Чувал съм за рециклиране/ремонт на еърбег, но не съм се изнтересувал никога. Сменят патрона сигурно и там некоя друга джаджа, но не знам колко пари излиза това и до колко е сигурна работата след това. Аз лично щях да си купя бег задължително!
Айде моля ви се качили цял живот все сте се возили или карали коли с аербеци. И има много случеи когато примерно бега изкача при лек удар и ти чупи носа или пак те удря мн силно в главата и стават големи панаири ....... 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2