Къде да отида??? След покупка на BMW e46 320d 1999 136
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- bmwemotion
- Потребител
-
- Кара: E46 - 320d - 136 Hp
Къде да отида??? След покупка на BMW e46 320d 1999 136
Здравейте!
Пише Ви един новобранец относно марката BMW. Наскоро станах горд собственик на BMW e46 320d 1999 136 и може да се каже, че почти всичко съм прочел относно марката, модела и т.н. тук във форума.
Въпросът ми е комплексен, защото тук четох многобройни мнения за сервизи, поддръжка, диагностика и т.н.
И така искам да попитам къде да отида, за да ми сменят маслото, филтрите и останалите консумативи качествено??? Само в Камор и Даро ли го правят? И къде е по-удачно да отида първо да сменя консумативите и след това да правя диагностика или обратното?
Ако някой скоро е правил подобна процедура моля да сподели колко му е излязло всичко (масло, филтри, диагностика), за да си направя добре сметката как да постъпя.
Благодаря предварително на всички които ще споделят мненията си!!!
Пише Ви един новобранец относно марката BMW. Наскоро станах горд собственик на BMW e46 320d 1999 136 и може да се каже, че почти всичко съм прочел относно марката, модела и т.н. тук във форума.
Въпросът ми е комплексен, защото тук четох многобройни мнения за сервизи, поддръжка, диагностика и т.н.
И така искам да попитам къде да отида, за да ми сменят маслото, филтрите и останалите консумативи качествено??? Само в Камор и Даро ли го правят? И къде е по-удачно да отида първо да сменя консумативите и след това да правя диагностика или обратното?
Ако някой скоро е правил подобна процедура моля да сподели колко му е излязло всичко (масло, филтри, диагностика), за да си направя добре сметката как да постъпя.
Благодаря предварително на всички които ще споделят мненията си!!!
На човек, който знае къде отива, светът дава път.
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Къде да отида??? След покупка на BMW e46 320d 1999 136
Писах ти ЛС, за да не рекламираме майстори тук
И да ти кажа, че в Дару и Камор цената на маслата е тройна, и ще ти вземат за труд около 100лв. Няма такова нещо, като "качествена" смяна на маслото - една пробка развиваш и източваш, наливаш новото, филтрите същата работа - отваряш, вадиш стария и слагаш новия - можеш и сам да го направиш. Само с горивния е малко по-различно. Така че не си мисли, че трябва да дадеш 100лв за нещо, което във всеки сервиз ще ти сменят безплатно ако си купиш от тях маслото, или за 10лв ако си донесеш всичко. Добре дошъл и много безаварийни километри 

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Намери канал и действай 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- bmwemotion
- Потребител
-
- Кара: E46 - 320d - 136 Hp
Благодаря за инфото. Сервиза който ми бе препоръчан не работеше, така че отидох на друго място и за сега всичко е ОК. Гледах внимателно как става смяната на консумативите, а тя е супер елементарна и следващия път ще има и сам войнът е войн.
На човек, който знае къде отива, светът дава път.
4 мнения
• Страница 1 от 1