Добавяне на темпомат и навигация 16:9
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Stefan_666
-
-
- Кара: Е46 320d
- Мечтае да кара: F02 760Li individual
Добавяне на темпомат и навигация 16:9
Здравейте!
Колата е BMW E46 320d 136 кс. 10.2000 г.
Въпроса ми е мога ли да си я направя да има темпомат и само мултифункционален волан ли ще ми трябва или още нещо или е невъзможно да се направи такова нащо?
Другото нещо, което ме интересува е мога ли да си сложа монитор от тези големите 16:9 (оригиналния http://i.ebayimg.com/13/!!tO++QQ!20~$(K ... !~~_27.JPG ) и да го ползвам в пълната му функционалност (да си гледам DVD филми и тн.)?В момента има монтирано BMW Buisness CD.
Полседният ми въпрос е средно какви са цените на тези неща?
Благодаря предварително.
Колата е BMW E46 320d 136 кс. 10.2000 г.
Въпроса ми е мога ли да си я направя да има темпомат и само мултифункционален волан ли ще ми трябва или още нещо или е невъзможно да се направи такова нащо?
Другото нещо, което ме интересува е мога ли да си сложа монитор от тези големите 16:9 (оригиналния http://i.ebayimg.com/13/!!tO++QQ!20~$(K ... !~~_27.JPG ) и да го ползвам в пълната му функционалност (да си гледам DVD филми и тн.)?В момента има монтирано BMW Buisness CD.
Полседният ми въпрос е средно какви са цените на тези неща?
Благодаря предварително.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Добавяне на темпомат и навигация 16:9
За мулти волана и темпомата чети тук.
viewtopic.php?f=34&t=115547
Навигацията само с монитор няма да я подкараш...трябва ти комп + кабели и т.н.
Цените...никой не може да ти даде точна цена за което и да е - потърси - из форума има всичко, което си търсиш и сам ще разбереш как вървят цените.
viewtopic.php?f=34&t=115547
Навигацията само с монитор няма да я подкараш...трябва ти комп + кабели и т.н.
Цените...никой не може да ти даде точна цена за което и да е - потърси - из форума има всичко, което си търсиш и сам ще разбереш как вървят цените.
- Stefan_666
-
-
Dimitroff написа:Навигацията само с монитор няма да я подкараш...трябва ти комп + кабели и т.н.
Ако сложа само монитор само навигацията ли няма да работи?Моите букси сищите ли са като на монитора?
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Няма да е лошо да пробваш този вариант - ти ще си първия, май, в този форум. И после да споделиш какво се е получило.
НО! Със сигурност няма да имаш:
1. радио.
2. навигация.
3. DVD няма да можеш да пускаш посмъртно, дори и с пълна инсталация, защото то е само за навигационния компютър. Мониторите са само с касетка, мини-диск или ЦД.
Само монтиран монитор, ако изобщо тръгне, евентуално ще можеш да го ползваш за ЦД или касетофон (в зависимост от видът му), възможно е да има някои от сервизните функции и - май само толкова.
НО! Със сигурност няма да имаш:
1. радио.
2. навигация.
3. DVD няма да можеш да пускаш посмъртно, дори и с пълна инсталация, защото то е само за навигационния компютър. Мониторите са само с касетка, мини-диск или ЦД.
Само монтиран монитор, ако изобщо тръгне, евентуално ще можеш да го ползваш за ЦД или касетофон (в зависимост от видът му), възможно е да има някои от сервизните функции и - май само толкова.
- Stefan_666
-
-
До колкото разбирам трябва доста неща да се добавят за да има пълна функционалност, което най-вероятно ще бъде доста солено в крайна сметка.Някой знае ли какво точно е нужно и възможна ли е 100% функционалност?И после с климатроника какво се случва?Отива безпроблемно на мястото над пепелника където в момента има кутиика за вещи или не става толкова лесно?
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Stefan_666 написа:Dimitroff написа:Навигацията само с монитор няма да я подкараш...трябва ти комп + кабели и т.н.
Ако сложа само монитор само навигацията ли няма да работи?Моите букси сищите ли са като на монитора?
100% Няма да стане само с монитора и оригиналните кабели . Буксите са съвсем други . Ще се вкараш в голям филм с тая навигация , цялото окабеляване трябва да сменяш , трябва ти компютър - в случая МК4 ако искаш всичко да е както трябва , 16:9 тв тунер , радио усилвател , и куп други работи . Над 1500лв отива според мен цялата работа , и накрая като я сложиш 100% ще останеш разочарован щото от цялата работа получаваш една керлива навигация и един телевизор който няма да се вижда идеално .
Ако си се навил найстина по добре погледни последния Динавин , за 1000лв получаваш доста повече неща от оригиналната навигация и инсталацията е елементарна , не трябва да сменяш кабелите и да разглобяваш половината кола

- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Темата е доста интересна...аз също се замислям над идеята за навигация вместо бизнес цд-то
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- Stefan_666
-
-
Кажете нещо за климатроника, какво се случва с него?
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Кво да кажем за климатроника , мести се по-надолу просто .

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
vvaskoo написа:Кво да кажем за климатроника , мести се по-надолу просто .
И се сменя конзолата пред скоростния лост.
Прочети тази тема:
viewtopic.php?f=34&t=229269
А по въпросите за трансплантация на голямата навигация е писано доста и преди тази тема

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Колегата явно го мързи да почете...жалко!
11 мнения
• Страница 1 от 1