Въпрос относно Бмв е46.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно Бмв е46.
След 2 месеца правя 18 и в момента карам шофиорския курс .. Имам бюджет от 10-хиляди лева за кола,нафърлям се на точно този модел троика.. 2000 2001г. Чета из форумите и.т.н интересувам се но не е ли на място да питаш някои които кара тази кола или разбираш явно не е работа защото в нета всеки си плямпа квот му е на кеф и без да му пука .. Ясно ми е че колата не е много много за първа кола,Но не съм любител на високите скорости и карам от малак и това не ме претеснява .. Та кажете за този модел бмв .. едни казват чупливи бягаи от тях други че се преувеличава че тези бмв-та са чупливи и че били много хубави коли даже .. скъпата подджърка ми е ясна изддръжливоста повече ме интересува искам нещо сигорно.Нямам възможност да ходя по сервизи автокъщи и.т.н за да се интересувам от колата и да разпитвам за това разчитам на 2 -3 близки по в час и от нета ако ми се набие на очи нещо което повечето хора го казват .. Да поясня че не сам много в час с двигатели части и.т.н за момента знам колкото за обща култура
Главния ми въпрос е .. Търся нещо икономично,що годе-здраво и сигорно на пътя .. Този модел може ли да ми предостави тези екстри?
Надявам се тука да има хора собственици на този модел бмв и за по компетентно мнение .. Мерси предварително 

Мишки Срещу Мене Църкат... Когато ме видят.. познати къде си бъркат..
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Въпрос относно Бмв е46.
Започни с четенето на тази тема, а после ако имаш въпроси си ги задай в нея!
viewtopic.php?f=34&t=144992
П.с. Първо я прочети!!
П.с.2. Добре дошъл в нашето голямо семейство
viewtopic.php?f=34&t=144992
П.с. Първо я прочети!!
П.с.2. Добре дошъл в нашето голямо семейство

2 мнения
• Страница 1 от 1