как се отлепва стъклото на километража
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
как се отлепва стъклото на километража
искам да си слагам карбон вътре но трябва да се отлепи стъклото без да се счупи.някои да го е правил за съвет.и после как да го залепя.
Re: как се отлепва стъклото на километража
колега ,ако правилно съм те разбрал искаш да си сложиш карбонова планка около оборотомерите нали?!
ако е така не трябва да махаш слюдата ,а просто вади6 таблото развиваш болтчетата, махаш ''вътрешностите'' и остава слюдата с пластмасата.
После налагаш карбота слагаш и др работи и зарваряш .
пп .процедурата е както при поставяне на ринговете .
поздрави
ако е така не трябва да махаш слюдата ,а просто вади6 таблото развиваш болтчетата, махаш ''вътрешностите'' и остава слюдата с пластмасата.
После налагаш карбота слагаш и др работи и зарваряш .
пп .процедурата е както при поставяне на ринговете .
поздрави
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Колега не трябва да се чупи или отлепя нищо,просто има болтове и като ги отвиеш всичко се разглобява ето дано това ти помогне http://www.youtube.com/watch?v=TK1gsWVzlRs
- L0ReNz0_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 3-ka `02g
- Мечтае да кара: BMW 3-ka `09g
- BOBO BAVARIA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 325d
- Детайли за колата: BMW FOREVER
е майна пак си намислил нещо пак тунинг а
прати по една снимка после

бмв-то е болест за която няма лек
- gido
- младши ентусиаст
-
да не на циферблатите а около тях.значи трябва ба се монтират отпред откъм стаклото.дано да се разглобява тази пластмаса.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Гледай да не изтървеш някое винтче, че да няма после "търся табло за Е46"... 

Si non confectus, non reficiat.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Колегите, който дадоха акъл по-горе... (Zagy - без теб) - вие сваляли ли сте платката на таблото (все едно да си монтирате сами ринговете?) - не сте.
Една част излиза и пада, но колегата иска да облицова с карбон точно тази част, която остава...
Не съм пробвал да свалям стъклото (принципно знам, че се сваля) - но дори и тогава ще е тегаво за облепване по ъглите!
Панела с кръговете (гориво, скоростомер, оборотомер, температура) - не се маха...
Една част излиза и пада, но колегата иска да облицова с карбон точно тази част, която остава...
Не съм пробвал да свалям стъклото (принципно знам, че се сваля) - но дори и тогава ще е тегаво за облепване по ъглите!
Панела с кръговете (гориво, скоростомер, оборотомер, температура) - не се маха...
Dimitroff написа:Колегите, който дадоха акъл по-горе... (Zagy - без теб) - вие сваляли ли сте платката на таблото (все едно да си монтирате сами ринговете?) - не сте.
Да колега свалял съм !
колкото до въпроса , понеже не е мн ясно зададен - ако е тази карбонова планка (която Бабуна продава в темета си

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Силно се съмнявам, че само аз съм свалял
- няма нужда да се палиш - не съм го казал, за да се заяждам - ако съм те засегнал - извинявам се.
Въпроса е в това, че автора явно иска той да си облепи вътрешната планка с фолио, а тук всички му казва колко проста задача е това...а всъщност не е!
Лесно е да свалиш таблото, лесно е да махнеш платката - лесно е да го разглобиш, но да лепиш фолио на вътрешната планка...със всичките и кръгове, дупчици (за сигналните лампи) и ъгли...не е толкова лесно - това искам да кажа на автора, че ако смята да го прави сам...не е точно така, както му обясняват колегите

Въпроса е в това, че автора явно иска той да си облепи вътрешната планка с фолио, а тук всички му казва колко проста задача е това...а всъщност не е!
Лесно е да свалиш таблото, лесно е да махнеш платката - лесно е да го разглобиш, но да лепиш фолио на вътрешната планка...със всичките и кръгове, дупчици (за сигналните лампи) и ъгли...не е толкова лесно - това искам да кажа на автора, че ако смята да го прави сам...не е точно така, както му обясняват колегите

не съм се засегнал , просто искам да се уто4ни въпроса понеже мисля 4е говорим за разли4ни неща
прилагам снимка
http://img25.imageshack.us/i/bmwe36gaug ... ackca.jpg/
ако е това , поставя се както писахме по горе !
ако ли автора на темата говори за др нещо (т.е извивките вътре ) - Dimitrov прав .
поздрави

прилагам снимка
http://img25.imageshack.us/i/bmwe36gaug ... ackca.jpg/
ако е това , поставя се както писахме по горе !
ако ли автора на темата говори за др нещо (т.е извивките вътре ) - Dimitrov прав .
поздрави

- gido
- младши ентусиаст
-
да такава плака ще слагам.вмомента имам рингове но после искам пак да си ги сложа.дано да е лесно.
12 мнения
• Страница 1 от 1