Боядисване на кожа
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Боядисване на кожа
Колеги, купих си нови дънки и на джобовете им отзад имаше няква метална простотия. И кво стана - влизайки в колата това нещо, което беше доста остро се заби в кожата на седалката и я разпра!!!
Идваше ми да ревна! Прибрах се и подложих една кожичка под дупката и с лепило успях да залепя разпраното парче. Останаха обаче реските от скъсаното. Искам да си купя спрей за боядисване на кожа, щото смятам, че ще замаскира до голяма степен реските. Дайте някъв спрей за боядисвание, откъде се взима такова нещо???

Re: Боядисване на кожа
аз бях поръчвал от каталога на D&W, около 20 евро беше спрея и доста прилично замаскира пукнатините по бялата кожа
Обаче това беше преди 4-5 години, сега нямам идея къде продават. Черна ли е кожата?
п.с. ето го и моя спрей, но той си беше направо като боя

Обаче това беше преди 4-5 години, сега нямам идея къде продават. Черна ли е кожата?
п.с. ето го и моя спрей, но той си беше направо като боя

- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Здравей Колега,
салона черен ли е?
Ако е черен,аз инползвам тук в Испания един препарат който дава страхотно резултати и струва 1,50 евро. Тук viewtopic.php?f=34&t=207362 бях пускал тема навремето. Ако мога да помогна пиши ЛС и ще намеря начин да ти пратя.
Поздрави
салона черен ли е?
Ако е черен,аз инползвам тук в Испания един препарат който дава страхотно резултати и струва 1,50 евро. Тук viewtopic.php?f=34&t=207362 бях пускал тема навремето. Ако мога да помогна пиши ЛС и ще намеря начин да ти пратя.
Поздрави
Да, колеги, черен е салона! Нали имаше колеги, които боядисваха кожените си волани, предполагам такъв трябва да е спрея. Слави този такъв ли е?
намерих го тук http://www.mhw-styling.de/shop/product_ ... leder.html
10 евро е бил, обаче трябва да те предупредя, че ако след това използваш някои "по-силни" препарати за кожа е възможно да го изтриеш, при нормално почистване няма проблеми
Имаше различни цветове, моят беше сив, обаче съм зле с немския и не знам кой цвят ти посочвам
10 евро е бил, обаче трябва да те предупредя, че ако след това използваш някои "по-силни" препарати за кожа е възможно да го изтриеш, при нормално почистване няма проблеми
Имаше различни цветове, моят беше сив, обаче съм зле с немския и не знам кой цвят ти посочвам

5 мнения
• Страница 1 от 1