загрява за минути
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M sport
- Мечтае да кара: черно ламбо по прашните улици
загрява за минути
Здравеите колеги
имам следния проблем,смених гарнитурата на главата на моята е36 318.
и загрява за минути,днес ще и направя едно обезваздушаване дано помогне,ако някои знае нещо повече ще му бада благодарен,а другия ми голям проблем; неми светят лапичките
на таблото а светеха. незнам какво и става, тъ някои ако може да вкара някоя интересна идея да заповяда...

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: загрява за минути
Колега принципно в тези температура навън (около 20 градуса) загрява доста бързо колата .
Проблем е когато стрелката се отклони в дясно. Ако си седи точно по средата всичко е наред.
Все пак провери дали няма въздух в системата,но ако всичко е наред и стрелката не мърда в дясно от средата не му се притеснявай
Проблем е когато стрелката се отклони в дясно. Ако си седи точно по средата всичко е наред.
Все пак провери дали няма въздух в системата,но ако всичко е наред и стрелката не мърда в дясно от средата не му се притеснявай
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
не не аз я купих беше прегрята,смених и гарнитурата,и сега ми прави вартели обезваздуших я добре,пооправи се но пак като работи на място загрява,отива в чървеното
аз несъм в бг.тук не е чак толкова голяма жега
и незнам вече какво да я правя.

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Ел перката включва ли ?
Ако имаш БК си влез в скритото меню и гледай температрурата - на 104-106 (при бензинките) трябва да се включи перката...
Ако имаш БК си влез в скритото меню и гледай температрурата - на 104-106 (при бензинките) трябва да се включи перката...
- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Колега, виж тази водна помпа върти ли? Да не би някъде да е запушено или тя да не е ОК.
- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
Здравеите на всички фенове на баварските машини:wave: нека обесня от начало заштото сам пропуснал някои важни детаили.Купих колата тя беше прегрята,някои се беше опитал да я поправи обаче не беше успял,и аз на мои ред смених,гарнитурата сабрах я и запали,да отбележа че колата е седяла близо 6 7 месеца,запалих колата уш всишко е ок,обаче започват да излизат много вапрослителни;като закача компа парво неми дава да влезна в EGS незнаино зашто,неми позволява да и зануля маслото,неми светят лампите на таблото,а светеха като я взех,и още един проблем оил сервиса и километрите понякога неми ги показва,като фрасна тадлото отгоре и трагват,всчко това ме води на мисалта да няма някакав проблем с компа,и загряването е един от големите ми проблеми,незнам ако нивото на маслото или самото масло не е хубаво може ли да е от него,в което силоно се самнявам,,но несе знае знае ли се
ако някои има по голям опит,или се е збласквал с подобни проблеми нека даде едно рамо ще му бада благодарен 

- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
besnia_ написа:Здравеите на всички фенове на баварските машини:wave: нека обесня от начало заштото сам пропуснал някои важни детаили.Купих колата тя беше прегрята,някои се беше опитал да я поправи обаче не беше успял,и аз на мои ред смених,гарнитурата сабрах я и запали,да отбележа че колата е седяла близо 6 7 месеца,запалих колата уш всишко е ок,обаче започват да излизат много вапрослителни;като закача компа парво неми дава да влезна в EGS незнаино зашто,неми позволява да и зануля маслото,неми светят лампите на таблото,а светеха като я взех,и още един проблем оил сервиса и километрите понякога неми ги показва,като фрасна тадлото отгоре и трагват,всчко това ме води на мисалта да няма някакав проблем с компа,и загряването е един от големите ми проблеми,незнам ако нивото на маслото или самото масло не е хубаво може ли да е от него,в което силоно се самнявам,,но несе знае знае ли сеако някои има по голям опит,или се е збласквал с подобни проблеми нека даде едно рамо ще му бада благодарен
Колега, обяснението ти наистина подига много "вЪпросителни" ... Не намесвай 100 неща наведнъж, фокусирай се проблем по проблем .. със сигурност имаш някакъв проблем с борд компа, който най-добре да бъде погледнат от специалист - тук в България има колеги, който са достатъчно компетентни да ти помогнат, но в UK нз. - намери оторизиран сервиз. За прегряването виж съветите на колегите - помпата върти ли ; вентилатора дали и кога . Виж ремъците ( ролката на водната помпа). Много е вероятно и системата от някъде да губи налягане - виж радиатора . Виж си маслото ... един познат на Bora-та имаше някакво спукване и хвърляше вода в маслото (тотал щета) ..
- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
Колега благодаря за изчерпателния отговор,радвам се че има компетентни хора като теб,
проблема с загряването го отстраних от списака
сега остават другите дав големи.а те са че преди малко установих че 3 цилиндар не работи,а това е много лошо,свалих впрасквачите,и незнам дали може нешто да се е прецакал,някои ако знае нешто да каже,аз като свалях главата си личеше че не е работил,обаче си помислих че ще се оправи,колкото до компа ще купя нов и ще го сменя те са по 60 паунда,тои не ме плаши чак толкова от колкото цилиндара които се ебава,ако знаете нещто споделете

9 мнения
• Страница 1 от 1