Проблем със алармата

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Старата Дрифтачка
Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)

Проблем със алармата

Мнение от S.D.W » 29 Авг 2010, 13:37

От скоро имам проблем със оригиналната аларма като заключа колата не ми примигват аварийните докато не отворя и затворя дясната врата. И също като отворя шофьорската врата не ми светват плафоните във купето, мисля че от там идва проблемът. Мерси предварително
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Проблем със алармата

Мнение от riki_ » 29 Авг 2010, 14:20

колега мисля 4е оригиналната аларма е сврзана някак си с десната врата и с контакта на бравата понеже при мен като не ми показва 4е е отворена десната врата плафона не свети и като опитам да активирам оригиналната аларма са6то не примигват аварините и не свети 4ервената лампа под огледалото.провери дали ти показва отворена врата на таблото.сигурен сам 4е од там идва проблема. :wave:

Е46 Fanatic
Аватар
Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)

Мнение от S.D.W » 30 Авг 2010, 17:22

Значи като отворя врата на таблото не показва 4е е отворена.А вчера като отворих и затворих лявата вратата няколко пати се оправи, и сега пак неще.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от riki_ » 30 Авг 2010, 23:36

проблема е в контакта на бравата.трябва разглобяване на вратата.опитаи с контактен спреи напрскаи бравата ако не стане отиваи в сервис за автоелектроника.мен ми казаха по 25 лева за врата.при мен и 4етирите не показват.понякога като вали 2,3 дни си ба4кат без проблем.поздрави :wave:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 530д

Мнение от nikolae » 31 Авг 2010, 11:31

дано не нарушавам целта на темата...

като натисна отключване нищо не свети, само интериорните лампички, няма габарити нищо..

моя проблем е друг, че от време на време все едно ключа не хваща отключване/заключване
това признак на батерия или нещо друго е ?

това с габаритите как се прави ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07

Мнение от armagedon01 » 31 Авг 2010, 12:26

[quote="nikolae"]дано не нарушавам целта на темата...

като натисна отключване нищо не свети, само интериорните лампички, няма габарити нищо..

моя проблем е друг, че от време на време все едно ключа не хваща отключване/заключване
това признак на батерия или нещо друго е ?

по скоро на релетата за заключване!
има доста теми прочети ги!!
На улицата се пазя не от крадци,а от полицията да не ми вземе парите.
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар

Мнение от S.D.W » 31 Авг 2010, 17:18

riki_ написа:проблема е в контакта на бравата.трябва разглобяване на вратата.опитаи с контактен спреи напрскаи бравата ако не стане отиваи в сервис за автоелектроника.мен ми казаха по 25 лева за врата.при мен и 4етирите не показват.понякога като вали 2,3 дни си ба4кат без проблем.поздрави :wave:

Пръсках със контактен спрей преди 2 дни и никакъв ефект ще трябва да свалям бравата май :confused:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от riki_ » 01 Сеп 2010, 19:58

според мен не се занимаваи сам 6тото имало бая работа а иди до някои сервис да ти я опраат за 20 или 30 лева.за да ти работи оригиналната аларма трябва само десната предна врата да ти показва 4е е отворена :wave:

Назад към E46