Non-OEM mp3 player за 320d 2001
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Non-OEM mp3 player за 320d 2001
Здравейте, предварително искам да се извиня, ако вече е писано по темата, но не открих нищо по въпроса. Та проблемът ми е следният - колата е с оригиналния касетофон, но искам да го подменя с нещо пасващо повече на 21 век. Нямам много пари, мога да отделя около 200-250лв, и търся нещо, което да пасне максимално добре на интериора ми, да има поне AUX и/или USB, bluetooth не е задължителен. Ето и снимки от интериора:

Мерси предварително.

Мерси предварително.
- Panec
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: печката да пуши :D
- Мечтае да кара: E46 M3 CSL
Re: Non-OEM mp3 player за 320d 2001
Ето един колега със същия проблем като моя. От много време го обмислям това. Какво CD да си взема и така да стане че да не остане дупка отстрани , защото съм виждал с дупка отстрани и не е много хубаво ;(
Надявам се колегите да поснат снимки или да цъкнат някоя друга идея
Надявам се колегите да поснат снимки или да цъкнат някоя друга идея

Единствения по-добър вариант, за който прочетох е DICE+iPod, но ще ми излезе прекалено солено, защото ще трябва да се купува и business cd. Плюс това не вярвам, че този вариант ще е по-удобен. Друго си е панел със блутут, usb-та и какви ли не други подобни глупости.
Аз съм със Алпайн и очаквах да седи много грозно, но останах приятно изненадан... Доста добре се сля с интериора... Особено нощно време е перфе... За съжаление нямам снимка...
pesho0o написа:Точен модел ще можеш ли да ми кажеш какъв е, за да го проверя.
CDE-9882Ri
Пазарувал съм го около 300лв.++ втора ръка (не помня точната цифра)... Ама то и Алпайн с USB да намериш, трудна работа, затова се и навих на него... Пу-пу , да не му е уруки, но съм много доволен от тази покупка

Този свети червено, или червено и синьо... Има и други Алпайни , които светят кехлибарено и повече се връзват с интериора, но не можах да открия такъв, но и тоя се сля много добре

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=70142
четете колеги.
Мисля , че за 250 лв. се класирате за един ГРОМ и забравяте всякакви глупости с афтър-маркет ЦД-та.
Както виждам касетофона на снимките командва чейнджър и ще стане да се сложи гром, който не се нуждае от И-под, а само от една флашка с песни

Мисля , че за 250 лв. се класирате за един ГРОМ и забравяте всякакви глупости с афтър-маркет ЦД-та.
Както виждам касетофона на снимките командва чейнджър и ще стане да се сложи гром, който не се нуждае от И-под, а само от една флашка с песни
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

7 мнения
• Страница 1 от 1