Лагери динамо,по точно ролки
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Лагери динамо,по точно ролки
Колеги измих двигателя и ми зашумя динамото,най-вероятно са лагерите.Сега какво правим,само те ли се сменят или има и някоя БайГаньовщина за решение на въпроса.И вообще може ли да се отваря това динамо?
Последна промяна pistata9889 на 11 Авг 2010, 18:45, променена общо 1 път
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е 46 320д 136кс + чип
Re: Лагери динамо
Колега провери хубаво преди да свалиш динамото.Не ми се вярва от миенето да заминат лагерите,плюс това са доста навътре за им се отмие греста(примерно).Поразгледай ремъци и ролки,мисля,че е по-вероятно от там някъде да е.Покарай малко и ако не се оправи свали ремъка и завърти на ръка всичко по отделно.Мисля че най добре ще се разбере 

- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е 46 320д 136кс + чип
Ако е динамото сваляш и нови лагери+четки(задължително).За бай ганьовщини по-добре не питай 

- pistata9889
- ентусиаст
-
Днес това и направих,но осрах нещата доста,болта на обтяжната ролка се развивал на дясно а аз го разбрах това след като го развих наляво (много съм задрав в ръцете).И сега дайте идея как да се оправи тази резба че има и един конус който се откъсна.Мисля утре да го карам на майстор тук в гърция,ама ще ми отрежат главата.Иначе го закрепих но незнам до кога.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
щом си превъртял болта на шайбата сега трябва да смениш целия обтегач и си готов ама е бая разглабяне трябва да се свали и шайбата на хидравликата че пречи за единия болт на обтегача.
- pistata9889
- ентусиаст
-
Ключ.
6 мнения
• Страница 1 от 1