Масло - от къде?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Масло - от къде?
Предстои ми смяна на маслото на двг. понеже доста хора във форума продават оригинално 3W30 лонг лайф- да питам от кой да си взема?! преди си купувах от V max, ама гледам, че е изгонен от форума- а защо?!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
Re: Масло - от къде?
нали знаеш, че БМВ масло лонг лайф има доста ментета, разпространени по магазините, продават се в диапазона от 15 до 22лв за литър, демег ЛОНГ-БОЗА, истинското-оригиналното е около 35лв литъра,/май най-добре от официалните дилъри/ внимавай какво слагаш
дори и от Метро да си вземеш някое Кастролче пак ще е по читаво от тея ментаци по магазините. Тея големите магазини, не е истина през какви стандарти и контрол минават...

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
adko001 написа:нали знаеш, че БМВ масло лонг лайф има доста ментета, разпространени по магазините, продават се в диапазона от 15 до 22лв за литър, демег ЛОНГ-БОЗА, истинското-оригиналното е около 35лв литъра,/май най-добре от официалните дилъри/ внимавай какво слагашдори и от Метро да си вземеш някое Кастролче пак ще е по читаво от тея ментаци по магазините. Тея големите магазини, не е истина през какви стандарти и контрол минават...
Аз мисля , че не си прав колега.
Това че е по-евтино не значи че е менте.
Реклама не искам да правя, защото не е позволено, но може да поразгледа темите за масло колега и там да види от къде се купува масло.
Ако имаш доказателства за масло-менте , можеш да ги посочиш иначе мнението ти е необосновано, защото половината форум караме с БМВ масло , на ниски цени , минали сме общо сигурно 1 милион километра, а тема - скапа ми се мотора в следствие на кофти масло не съм прочел още тук

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
ами показвали са ми разни инициали по кутията, трябва набито око...пък и защо ще е тази разлика от 15-16 на 34-35 лв, не че е проблем да се кара и с такова масло, но просто не е оригинално, говоря за 5 на 30масълцето... Ще опитам да намеря кутия оригинално Бмв масло и такова от 16 лв литъра, тъй като съм сипвал и двата вида и ще постна снимки... Мене специално по ме кефи как ми работи печката с БМВ масло от Камор, от колкото БМВ масло от ул. Симеон 

Последна промяна adko001 на 03 Авг 2010, 10:22, променена общо 2 пъти
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
аз при първата смяна се наредих в Дару и се нагъзих с 42 лв/литър
после на втората смяна- купих от човек от форума (който вече не във форума) на 16 лв/л
разлика не откривам!
после на втората смяна- купих от човек от форума (който вече не във форума) на 16 лв/л
разлика не откривам!
my mods:
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
И аз карам само с масло лонглайф от един колега тук - колата си пее и не е измрънкала за нищо. А за цените в Дару и Камор не искам да коментирам.....
Si non confectus, non reficiat.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
adko001 написа:...пък и защо ще е тази разлика от 15-16 на 34-35 лв,
ако се замислиш и сам можеш да си отговориш на тоя въпрос,
ще ти дам жокер - каква база (сгради, персонал и тн) подържат Дару и Камор и каква някой,
който има магазинче или бръмчи с колата и разнася масълце

Аз също ползвам масло от човек от форума и съм повече от доволен

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
mitaka7 е твоя човек и всички продукти са със сертификат за качество и можеш спокойно да се насладиш на продуктите му:D
9 мнения
• Страница 1 от 1