носа4,реика или????
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- riki_
- кандидат ентусиаст
-
носа4,реика или????
колеги
од два дни имам някакво тупкане при движене на волана.(не6то се удира някаде отдолу)така се 4ува.като карам няма никакво тупкане или луфт(поне аз не 4увам ни6то и не осе6там)при спиране няма притрисане вси4ко е нормално.маистора ми вика левия носа4 е за смяна и од там се полу4авало това тупкане.(хвана колелото и на ляво и десно и вика разбит е)питах за реиката вика гаранция не е реиката..вазможно ли е да е од носа4а понеже преди сменях другия носа4 които си бесе сериозно разбит нямасе никакво тупкане при завартане на волана.колата е 320д 2000.колегите од пловдив да посо4ат сервиз за рециклиране на носа4и.мерси много на колегите за одговорите.
од два дни имам някакво тупкане при движене на волана.(не6то се удира някаде отдолу)така се 4ува.като карам няма никакво тупкане или луфт(поне аз не 4увам ни6то и не осе6там)при спиране няма притрисане вси4ко е нормално.маистора ми вика левия носа4 е за смяна и од там се полу4авало това тупкане.(хвана колелото и на ляво и десно и вика разбит е)питах за реиката вика гаранция не е реиката..вазможно ли е да е од носа4а понеже преди сменях другия носа4 които си бесе сериозно разбит нямасе никакво тупкане при завартане на волана.колата е 320д 2000.колегите од пловдив да посо4ат сервиз за рециклиране на носа4и.мерси много на колегите за одговорите.Re: носа4,реика или????
човече едвам прочетох какво си написал.
използвай малко търсачката, за "тупкане" има писано доста
- riki_
- кандидат ентусиаст
-
Re: носа4,реика или????
посо4ете сервис каде рециклират носа4и в пловдив.мерси
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: носа4,реика или????
Колега , така не вярвам някой да ти отговори.
Написано е страшно неграмотно.
И все пак 4 и 6 са цифри , не букви
Написано е страшно неграмотно.
И все пак 4 и 6 са цифри , не букви

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

4 мнения
• Страница 1 от 1