Проблем с перката на 320д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с перката на 320д
Здравейте колеги !!!
Имам следния проблем Доиде един приятел при мен със същото 320д като моето и ми каза Аиде да сложа мойта перка на твойто и до видя дали бачка Викам няма проблеми откачихме буксата на мойтто и сложихме неговата След слагането на неговата перка тя веднага се задейства Интересното е че при него не искаше След това сложихме моита перка на неговото и сичко си стана както трябва пускаш климатика тя се вклучва иначе явно чака колата да загреее и му казвам ясно значи твоита нешто е багната варнахме сичко на място Пускам си климатика и вече и аз съм със същия проблем !!! Перката не вклучва климатика не духа мачисе влучи изклучи!!! Карам колата от 3 дни без перка тъйката тарся проблема И колата не загрява ако моятя перка е здрава а е натрупана грежка в Кой контролен модул си е записала в управлението на Климатика или на двигателя Когато направя диагностика на ДДЕ/ДДМ дава грешка в охлаждащата система !!! да не би по някое от двете управления да е изгоряло нещо Някои имал ли е подобно нещо и какво бихте ме посаветвали Мерси предварително
Имам следния проблем Доиде един приятел при мен със същото 320д като моето и ми каза Аиде да сложа мойта перка на твойто и до видя дали бачка Викам няма проблеми откачихме буксата на мойтто и сложихме неговата След слагането на неговата перка тя веднага се задейства Интересното е че при него не искаше След това сложихме моита перка на неговото и сичко си стана както трябва пускаш климатика тя се вклучва иначе явно чака колата да загреее и му казвам ясно значи твоита нешто е багната варнахме сичко на място Пускам си климатика и вече и аз съм със същия проблем !!! Перката не вклучва климатика не духа мачисе влучи изклучи!!! Карам колата от 3 дни без перка тъйката тарся проблема И колата не загрява ако моятя перка е здрава а е натрупана грежка в Кой контролен модул си е записала в управлението на Климатика или на двигателя Когато направя диагностика на ДДЕ/ДДМ дава грешка в охлаждащата система !!! да не би по някое от двете управления да е изгоряло нещо Някои имал ли е подобно нещо и какво бихте ме посаветвали Мерси предварително
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Проблем с перката на 320д
Петък вечер е ... гледам си си вкъщи - ето ти четиво за тази вечер:
viewtopic.php?f=34&t=212160
От второто мнение на втора страница се започва с перката...

viewtopic.php?f=34&t=212160
От второто мнение на втора страница се започва с перката...

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Re: Проблем с перката на 320д
Само дето тая тема няма нищо общо с проблема за които пита колегата,доколкото разбирам перката не се включва,а при теб се включва когато си иска...проблема идва че перката като не се включи и компресора изключва защото вдига много голямо налягане и пресостата изключва компресора за да не се строши...перката е с електроника и вероятно в нея се е скапало нещо 

3 мнения
• Страница 1 от 1