Износен волан
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- dimitar_g_d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i
Износен волан
Износен волан може ли да се намаже с нещо или трябва нов
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Re: Износен волан
В "купува продава"има,има и тема за претапициране и за въстановяване на горния слои,използвай търсачка и ще си отговориш самичък.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- yarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 Touring
Ето - http://www.avtointerior.com/volani.html - не е реклама, и аз смятам да ги посетя - писах им мейл - за моя волан /Е46-4лъчев/ е 60лв.
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз моят го претапицирах (на друго място ,не на посоченото от колегата) ,взеха ми ,мисля беше 70 лева,ама вече година нямам никакви грижи (35000 км)
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Потърси с търсачката,тук в Е46 Раздела даже се дискутира такава тема-и волана става добре,не като претапициран но по-добре от старият(износен)
Де бе и моя е като нръфана мекица, направо не мога да го гледам - как може баварците така да се излагат
!!!

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Моя волан беше супер износен (гумен) и си купих кожен , оригинален , непретапициран, доста запазен (70 лв.)
Вече е на 3 години и взе да му пада горния слож (не се е наръфал) и мисля отново да си взема втора ръка оригинален, непретапициран. Кожата от завода е доста по-различна от тази , която масово слагат.
Вече е на 3 години и взе да му пада горния слож (не се е наръфал) и мисля отново да си взема втора ръка оригинален, непретапициран. Кожата от завода е доста по-различна от тази , която масово слагат.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
претапецирване в Бургас с два вида кожи, релефна изкуствена и перфорирана естествена - 60лв! така че колегата явно вече има теми за мислене!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
За 60-70лв. няма смисъл да се опитваш да го възстановяваш-няма как да изглежда като претапициран 

- dimitar_g_d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i
Колеги когато волана се претапицира трябва ли да се демонтира, защото не искам да ми го свалят незнам дали после ще могат да вазстановят всичко без да развалят нещо все пак трябва да се откача въздушната възглавница.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
dimitar_g_d написа:Колеги когато волана се претапицира трябва ли да се демонтира, защото не искам да ми го свалят незнам дали после ще могат да вазстановят всичко без да развалят нещо все пак трябва да се откача въздушната възглавница.

Това да не е "Чалинджър"!?
Няма какво да му объркат - няма какво да се притесняваш...след някой друг месец като се разболееш както трябва с трибуквената болест - само ще си го сваляш!
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
dimitar_g_d написа:Колеги когато волана се претапицира трябва ли да се демонтира, защото не искам да ми го свалят незнам дали после ще могат да вазстановят всичко без да развалят нещо все пак трябва да се откача въздушната възглавница.
откачи акумулатора и сваляи -няма кво да стане

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Не е нужно даже да се откача акумулатор - на 4 Е46ци съм свалял беговете (като на една от тях - старата ми - общо 6 пъти) - просто гасите колата, вадите ключа, заключвате волана и го сваляте - ако не давате на контакт през времето, в което бег-а е разкачен - няма грешки и проблеми.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
14 мнения
• Страница 1 от 1