генерация Eisenmann

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 323 CI
Мечтае да кара: М5 (няма значение кой модел)

генерация Eisenmann

Мнение от attodorov » 14 Юли 2010, 22:12

Знаете ли къде в София могат да ми сложат айзенман генерация, с минимална резачка в сравнение с цените от сайта в Англия. Интересува ме просто да се разберем , да платя капаро и като пристигнат да ми го сменят същия ден. Идеята е да се подобри генерацията но не ми е спешно, тъй като сток генерацията си е перфектна за ежедневна употреба от друга страна.

http://www.eisenmann.co.uk/application.shtml

интересува ме ей това 2x 160x80*mm, ако някой се сеща за по добра алтернатива или по евтина, но също толкова добра от друг производител, ще съм благодарен за съвета. Колата е 323Ci (2.5)

:lalala: :lalala: :lalala:

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Re: генерация Eisenmann

Мнение от ///M_Martin » 15 Юли 2010, 12:27

Supersprint или нещо от сорта.Цена по 1000лв. забрави.По-евтини варианти Supersport,JOM или друго от този род.
Хубавите генерации са скъпи,реши за какво ти трябва колата и след това набивай пари в нея ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от attodorov » 15 Юли 2010, 13:37

на Eisenmann цената в UK е 1000 паунда, т.е. не ми е проблем. По принцип съм склонен да дам до макс. 3к за цялата генерация плюс монтажа. Добре ще е в това число да влизат и колекторните тръби преди генерацията.

Иначе се сещам и за по-тънък вариант - неръждавейка 2 гърнета спортни по 230-250 лв. , но е ташак работа това незнам... ако някой го е правил това да сподели как е звука и вървежа

Мерси

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Biankonero » 15 Юли 2010, 13:45

attodorov написа:на Eisenmann цената в UK е 1000 паунда, т.е. не ми е проблем. По принцип съм склонен да дам до макс. 3к за цялата генерация плюс монтажа. Добре ще е в това число да влизат и колекторните тръби преди генерацията.

Иначе се сещам и за по-тънък вариант - неръждавейка 2 гърнета спортни по 230-250 лв. , но е ташак работа това незнам... ако някой го е правил това да сподели как е звука и вървежа

Мерси

Eisenmann - това е много добър избор колега :yes: И от към звук, и по отношение на "отпушването" на колата. Колко коне ще е разликата не знам, но това е генерация от спортен тип. Аз мисля, че трябва да е комплект от колекторите до края, но все пак преди да поръчаш го провери това - без изпускателния колектор ефекта ще е повече звуков. След това ще смениш и смукателния :mhihi: Аз също бях хвърлил око на такава генерация, но не ми се влизаше във този филм, тъй като се познавам и нямаше да спрат до там нещата :mhihi:

http://www.youtube.com/watch?v=1GPWUVUH2eU

Любимец на Кралицата
Аватар

Мнение от ///M_Martin » 15 Юли 2010, 17:06

attodorov написа:на Eisenmann цената в UK е 1000 паунда, т.е. не ми е проблем. По принцип съм склонен да дам до макс. 3к за цялата генерация плюс монтажа. Добре ще е в това число да влизат и колекторните тръби преди генерацията.

Мерси

Щом парите не са ти проблем защо не купиш генерацията от Англия и просто да я монтираш тук в БГ :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от attodorov » 15 Юли 2010, 17:31

Може и така да направя, просто исках да видя дали в БГ не го предлагат това наготово и най важното да ми покажат някакви примерни като звук и т.н. , за да си спестя главоболията по поръчването и разправиите около доставката.

10x

Любимец на Кралицата
Аватар

Мнение от ///M_Martin » 15 Юли 2010, 17:57

В България 100% ще е по-скъпо а качеството съмнително :nono: Има много аудио файлове в нета на звук на генерации.В сайта на Ремус мисля че имаше такова сравнение "преди-след"

Назад към E46