генерация Eisenmann
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- attodorov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 323 CI
- Мечтае да кара: М5 (няма значение кой модел)
генерация Eisenmann
Знаете ли къде в София могат да ми сложат айзенман генерация, с минимална резачка в сравнение с цените от сайта в Англия. Интересува ме просто да се разберем , да платя капаро и като пристигнат да ми го сменят същия ден. Идеята е да се подобри генерацията но не ми е спешно, тъй като сток генерацията си е перфектна за ежедневна употреба от друга страна.
http://www.eisenmann.co.uk/application.shtml
интересува ме ей това 2x 160x80*mm, ако някой се сеща за по добра алтернатива или по евтина, но също толкова добра от друг производител, ще съм благодарен за съвета. Колата е 323Ci (2.5)

http://www.eisenmann.co.uk/application.shtml
интересува ме ей това 2x 160x80*mm, ако някой се сеща за по добра алтернатива или по евтина, но също толкова добра от друг производител, ще съм благодарен за съвета. Колата е 323Ci (2.5)

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: генерация Eisenmann
Supersprint или нещо от сорта.Цена по 1000лв. забрави.По-евтини варианти Supersport,JOM или друго от този род.
Хубавите генерации са скъпи,реши за какво ти трябва колата и след това набивай пари в нея
Хубавите генерации са скъпи,реши за какво ти трябва колата и след това набивай пари в нея

- attodorov
- кандидат ентусиаст
-
на Eisenmann цената в UK е 1000 паунда, т.е. не ми е проблем. По принцип съм склонен да дам до макс. 3к за цялата генерация плюс монтажа. Добре ще е в това число да влизат и колекторните тръби преди генерацията.
Иначе се сещам и за по-тънък вариант - неръждавейка 2 гърнета спортни по 230-250 лв. , но е ташак работа това незнам... ако някой го е правил това да сподели как е звука и вървежа
Мерси
Иначе се сещам и за по-тънък вариант - неръждавейка 2 гърнета спортни по 230-250 лв. , но е ташак работа това незнам... ако някой го е правил това да сподели как е звука и вървежа
Мерси
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
attodorov написа:на Eisenmann цената в UK е 1000 паунда, т.е. не ми е проблем. По принцип съм склонен да дам до макс. 3к за цялата генерация плюс монтажа. Добре ще е в това число да влизат и колекторните тръби преди генерацията.
Мерси
Eisenmann - това е много добър избор колега

http://www.youtube.com/watch?v=1GPWUVUH2eU
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
attodorov написа:на Eisenmann цената в UK е 1000 паунда, т.е. не ми е проблем. По принцип съм склонен да дам до макс. 3к за цялата генерация плюс монтажа. Добре ще е в това число да влизат и колекторните тръби преди генерацията.
Мерси
Щом парите не са ти проблем защо не купиш генерацията от Англия и просто да я монтираш тук в БГ

- attodorov
- кандидат ентусиаст
-
Може и така да направя, просто исках да видя дали в БГ не го предлагат това наготово и най важното да ми покажат някакви примерни като звук и т.н. , за да си спестя главоболията по поръчването и разправиите около доставката.
10x
10x
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
В България 100% ще е по-скъпо а качеството съмнително
Има много аудио файлове в нета на звук на генерации.В сайта на Ремус мисля че имаше такова сравнение "преди-след"

7 мнения
• Страница 1 от 1