Неработещ преден десен габарит
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Snoopy25
- Потребител
-
- Кара: Е46 320Д
Неработещ преден десен габарит
Здравейте, до сега винаги сам намирал решение на проблемите в някоя от темите, но този път не мога. За това реших да направя тази тема.
Проблемът ми е, че не ми свети предния десен габарит и съответно имам аларма на таблото за съответния габарит. Първоначално мислех, че е крушката, но се оказа здрава. Проверих и бушоните... няма изгорели, а и ако беше предпазител би трябвало и задния да не свети. Временно напражих мостче от другия габарит. Така и двата габарита си работят, но алармата на таблото си стои и ме дразни. Надявам се някой да може да ми помогне. Единственото, което ми идва на ум е да е прекаснато някаде кабелчето.
Проблемът ми е, че не ми свети предния десен габарит и съответно имам аларма на таблото за съответния габарит. Първоначално мислех, че е крушката, но се оказа здрава. Проверих и бушоните... няма изгорели, а и ако беше предпазител би трябвало и задния да не свети. Временно напражих мостче от другия габарит. Така и двата габарита си работят, но алармата на таблото си стои и ме дразни. Надявам се някой да може да ми помогне. Единственото, което ми идва на ум е да е прекаснато някаде кабелчето.
- doganay
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
Re: Неработещ преден десен габарит
колега пробва ли да сменяш крушката, защото и да е здрава крущката пак може да свети на таблото.
- Snoopy25
- Потребител
-
Пробвах, но не е проблема в крушката, защото замерих кабелите. Няма никакво напрежение.
- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
Snoopy25 написа:Пробвах, но не е проблема в крушката, защото замерих кабелите. Няма никакво напрежение.

верно ако е бушон ще загасне и отзад май . Ти огледа ли я цялата всички светлини ?
Проследи ли кабелите ?

- Snoopy25
- Потребител
-
Когато пусна габаритите свети преден десен мигач. Кабелите още не съм ги проследявал.... , но май само това може да се направи.
- gocho_
- младши ентусиаст
-
иди на специалист ,ще ти вземе 5лева там .... не се занимавай ,само ша се дразниш дни наред за 1 габарит.

- Snoopy25
- Потребител
-
Днес ходих да ми правят профилактика на климатроника и майстора като видя крокодилчетата, с които беше сжарзан габарита се позаинтересова и след като му казах какъв е проблема каза, че може да го оправи за 3-4 часа и скромната цена от 50-60 лв. Имало някакъв модул, който следи за изгорели лампи. Нов модула струвал към 1300 лв, но той можел да го оправи ако не е сериозен проблема. Оставих колата и след 4 часа ми се обади, че е готова. Взе ми общо 75 лв (с профилактиката), сега всичко си е наред. Модула се намира в купето (май някаде около волана), сваля се и .... нататак трябва да му разбираш
Най-после изчистих всички аларми от таблото. Имам чувството, че на колата и се вдигната няколко коня

- gocho_
- младши ентусиаст
-
Snoopy25 написа:Днес ходих да ми правят профилактика на климатроника и майстора като видя крокодилчетата, с които беше сжарзан габарита се позаинтересова и след като му казах какъв е проблема каза, че може да го оправи за 3-4 часа и скромната цена от 50-60 лв.Имало някакъв модул, който следи за изгорели лампи. [color=#0040FF]Нов модула струвал към 1300 лв[/color],
![]()
![]()
но той можел да го оправи ако не е сериозен проблема. Оставих колата и [color=#FF0000][b]след 4 часа ми се обади, че е готова. Взе ми общо 75 лв[
/b] [/color](с профилактиката), сега всичко си е наред. Модула се намира в купето (май някаде около волана), сваля се и .... нататак трябва да му разбираш
Най-после изчистих всички аларми от таблото. Имам чувството, че на колата и се вдигната няколко коня
![]()
![]()
А аз ,че майстора те е минал ама 75 пъти

п.с.: не издържаш наистина

- Snoopy25
- Потребител
-
Минал не минал важното е, че накрая и двамата останахме доволни

10 мнения
• Страница 1 от 1