Remote Start аларма на 330Cd или по принцип на BMW дизел
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Remote Start аларма на 330Cd или по принцип на BMW дизел
Здравейте,
Вече съм горд собственик на E46 330Cd автоматик, но колата има само заводска аларма и искам да си взема pager аларма и да и сложа remote start. Преди карах E46 бензин и работеше перфектно, но сега като съм на дизел се чудя основно поради факта с подгряващите свещи и това как реално подгрява и пали? Някой инсталирал ли си е такава аларма, въздава ли проблеми с подгряващите свещи (най-вече през зимата или въобще, когато е студено).
Ако има някой някакви впечатления може ли да пише с каква точно аларма е и кой я е инсталирал.
Благодаря.
Вече съм горд собственик на E46 330Cd автоматик, но колата има само заводска аларма и искам да си взема pager аларма и да и сложа remote start. Преди карах E46 бензин и работеше перфектно, но сега като съм на дизел се чудя основно поради факта с подгряващите свещи и това как реално подгрява и пали? Някой инсталирал ли си е такава аларма, въздава ли проблеми с подгряващите свещи (най-вече през зимата или въобще, когато е студено).
Ако има някой някакви впечатления може ли да пише с каква точно аларма е и кой я е инсталирал.
Благодаря.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: Remote Start аларма на 330Cd или по принцип на BMW дизел
колега аз съм виждал такава аларма на опел вектра дизел и след като се натисне бутона колата палеше след около 3-4 секунди,мисля е достатъчно за свещите

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Първо виж какъв ти е стартера. Не знам със сигурност дали съм прав, но мисля че трябва да е с елетронно управление. В смисъл като чукнеш и отпуснеш ключа, стартера да продължи сам да си върти до като не запали двигателя. Ако с отпускането на ключа стартера спира, май нянаш големи шансове за подобна екстра.
Не говоря за ситуацията с предварителното подгряване, става дума само за работата на стартера.
Не говоря за ситуацията с предварителното подгряване, става дума само за работата на стартера.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз съм си сложил такава аларма,но не исках да си връзвам паленето поради следната причина,трябва да се извади от ключа чипчето и да е постоянно до ключалката,за сега не намирам смисъл от това,иначе имам познати с тая "екстра" и са на дизел,инфото се взима от лампата за подгряване кога трябва да завърти и от лампата за маслото/акумулатора когато трябва да спре-елементарни са нещата,самата аларма с имoбилайзера струва около 190/220 лева
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
И аз предполагам, че се връзва към релето за лампата за подгряване, но не бях сигурен. Исках просто да знам дали става и ако да някой, който го е правил да препоръча добра аларма за тази цел. Гледах в интернет има доста аларми с тези две функции - Pager и Remote Start и всичките вървят към 200-300 лева, но не съм сигурен дали стават и за дизел.
Ето към какво съм се насочил:
http://www.topspeed.bg/view_product.php?pid=105
http://www.topspeed.bg/view_product.php?pid=1620
Ето към какво съм се насочил:
http://www.topspeed.bg/view_product.php?pid=105
http://www.topspeed.bg/view_product.php?pid=1620
5 мнения
• Страница 1 от 1