търся модул за управление скороста на перката
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
търся модул за управление скороста на перката
ходих на сервиз и ми смениха компресора за климатика,но като се движа в градски условия компресора ми започва да се включва и изключва много често.казаха ми че ми е заминало модула за управление скороста на перката.къде мога да намеря такъв и колко струва.колата е Е46 320Д/136hp
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: търся модул за управление скороста на перката
Единият вариант е да си купиш чисто нов - почти съм сигурен, че ще е 4-ри цифрена сумата.
Другият вариант е да си пуснеш тема в КУПУВА и да си купиш втора ръка

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
чисто нов само модул още не съм срещнал нали върви с цялата перка и тайванските са около 400-500 лв, а оригиналната перка с модула е към 700.
Но няма да се учудя ако почнат да внасят само модули например китайски защото това е един от честите проблеми при е46, да не кажа, че почти всяко трето такова бмв е с този проблем, /фейса по рядко прави проблем с перката/ и се почват всякакви варианти- релета, ключета само и само да се разминат с тея пари ама всичко е компромис за да сложена тази перка и да се управлява по този начин значи има защо и когато я направиш с директно ключе на най-високата степен губиш от ефективността на климатика иначе пък ще работи.
Но няма да се учудя ако почнат да внасят само модули например китайски защото това е един от честите проблеми при е46, да не кажа, че почти всяко трето такова бмв е с този проблем, /фейса по рядко прави проблем с перката/ и се почват всякакви варианти- релета, ключета само и само да се разминат с тея пари ама всичко е компромис за да сложена тази перка и да се управлява по този начин значи има защо и когато я направиш с директно ключе на най-високата степен губиш от ефективността на климатика иначе пък ще работи.
- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е 46 320д 136кс + чип
Колега,бях със същия пробем.Само модул няма,трябва цяра перка.Отлагах отлагах докато не отказа напълно и не прегрях мотора,та после и глава сменях.Тия китайските перки са за моделите,които са с две перки и тази за климатика е отпред.Аз съм с една перка за всичко и друга освен оригинална не можах да намеря.Ако намериш китайска(тайвантска)взимай смело защото иначе се разделяш с 750-800лв.Поне аз толкова дадох.За втора употреба съм мислил но цените им бяха 350-400лв и просто се обезмисля риска.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
tani bojilov написа:Колега,бях със същия пробем.Само модул няма,трябва цяра перка.Отлагах отлагах докато не отказа напълно и не прегрях мотора,та после и глава сменях.Тия китайските перки са за моделите,които са с две перки и тази за климатика е отпред.Аз съм с една перка за всичко и друга освен оригинална не можах да намеря.Ако намериш китайска(тайвантска)взимай смело защото иначе се разделяш с 750-800лв.Поне аз толкова дадох.За втора употреба съм мислил но цените им бяха 350-400лв и просто се обезмисля риска.
за съжаление колегата е прав

kriso85 написа:Единият вариант е да си купиш чисто нов - почти съм сигурен, че ще е 4-ри цифрена сумата.
6 мнения
• Страница 1 от 1