Колеги помагаите
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Колеги помагаите
Значи колеги проблема е следния колата е 320д 136к. преди около 3 месеца почна да ми забива и много маистори ми казаха да си купя нов дебитомер така и направих и така уж всичко се оправи до преди няколко дни когато започна на ниски обороти да ми тресе все едно и липсва гориво и се оправи и така пак по маистори смяня на всички филтри включително и на горивния но нищо не става пак го прави по някои път иначе я карам с хубав дизел кажете 

- StratusMC
- кандидат ентусиаст
-
Re: Колеги помагаите
Аз имам същия проблем забива при висока скорост (повече от 140 не мога да вдигна), и сега чакам дебитомер. Тресе от както затапих пътя на изгорелите газове (които се връщат за доизгаряне) след охладитела, и то само когато е студена и като я понастъпя , се едно работи на 2 , 3 цилиндъра , цялата се тресе, с малко леко подаване на педата и се оправя.
В сервиза ми казаха след дебитомера да погледана и Вакуумния регулатор...
В сервиза ми казаха след дебитомера да погледана и Вакуумния регулатор...
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Диагностика!
Забиването може да е от авариен режим, в който колата изпада - следователно в ЕКУ-то трябва да е отчетена грешка, която да те насочи към проблема, колега.
Забиването може да е от авариен режим, в който колата изпада - следователно в ЕКУ-то трябва да е отчетена грешка, която да те насочи към проблема, колега.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Dimitroff написа:Диагностика!
И според мен е много вероятно да е от това,особенно ако си изолирал ЕГР и е останало грешка
5 мнения
• Страница 1 от 1