Не се заключва помагайте...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- mute
- Потребител
-
- Кара: кара, колко да кара...
Не се заключва помагайте...
Така колеги проблема ми е следния ... онзи ден слизам от колата и натискам копчето на ключа да я заключвам, но забелязах че задната лява врата не се е заключила и като погледнах и предна дясна също не беше заключена. Качих се в колата да пробвам да не е от алармата нещо и да пробвам да я заключа от копчето до аварийните, но уви пак се получи същото(алармата ми е на копчетата на самия ключ, ако има значение) . След няколко пробвания установих че се опитват да се заключат но все едно не им достига ток копченцето горе на вратата тръгва да потъва но не напълно и стоят отключени. След това ги заключих на ръка вратите и цъкнах алармата. След което отключих от ключа и се отключиха всички врати. Значи извода е че могат само да се отключват. Колеги, помагаите или кажете къде мога да я закарам да видят какво става от Пловдив съм така че ако някой знае майстор тука да казва. Колата е е46 320д фейслифт.
Благодаря ви предварително.
Благодаря ви предварително.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Не се заключва помагайте...
Някоя от машинките се е износила и трябва да се смени. Ползвай търсачката за повече информация.
Never mistake motion for action...
- mute
- Потребител
-
- Кара: кара, колко да кара...
Колеги, много странно става днеска започнаха да си се заключват нормално
и нищо не съм правил..
Аа и бях забравил да кажа че преди няколко дена багажника ми се беше отключил самичък, ако има нещо общо де.

Аа и бях забравил да кажа че преди няколко дена багажника ми се беше отключил самичък, ако има нещо общо де.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Колегата Leon е прав - най-вероятно е от машинките. Те са на вакуум и може или някоя от тях да е дала фира, или да се е сцепило някое маркуче. Отвори вратите и провери.
Si non confectus, non reficiat.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
mute написа:Колеги, много странно става днеска започнаха да си се заключват нормалнои нищо не съм правил..
Както написах, машинка, започват да се бъзикат от влагата и студа и след време се побъркват окончателно. Намери коя е и я смени.
Never mistake motion for action...
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Zagy написа:Колегата Leon е прав - най-вероятно е от машинките. Те са на вакуум и може или някоя от тях да е дала фира, или да се е сцепило някое маркуче. Отвори вратите и провери.
Сигурен ли си, че се задействат с вакуум?
колега имаш проблем с модула на централното заключване , вътре има едни релета който дават фира и това са признаците или на се заключва а се отключва или се заключва а не се отключва , имаще тема някъде в форума с снимки на модула къде се намира и как се сменяват въпросните релета , няма никъде вакум по централното
- pifa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW-то си всеки ден
- Мечтае да кара: Кола която не се разваля!!!
fast написа:колега имаш проблем с модула на централното заключване , вътре има едни релета който дават фира и това са признаците или на се заключва а се отключва или се заключва а не се отключва , имаще тема някъде в форума с снимки на модула къде се намира и как се сменяват въпросните релета , няма никъде вакум по централното
И аз съм за ....... И при мен се е случвало!Оказва се че това е доста често срещан проблем!Сега няма проблеми, лято е, но завали ли и стане ли студено.......

Така една сутрин си намерих прозорците отворени и снега вътре...добре че само това беше...

Опре ли ви яйцето до дупето, вижте дали яйцата не са две!!!
8 мнения
• Страница 1 от 1