Help за халогени!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Help за халогени!
Скоро си смених бронята на мойта Е46-ца и сега е с броня,на която стават кръгли халогени(тип М3 Е46).Та проблема е там,че тия халогени дето ми ги сложи пича дето ми направи бронята са много скапани и не ми харесват как стоят на бронята(халогените ми струват 30лв,което включва халогени,стойки,боядисване и монтаж!!!Правете си изводи!)!Питането ми е къде мога да намеря такива халогени(имайте предвид че съм бил в дару и камор и там цената беше нещо от сорта на 500лв!!!)?Дали има друг магазин или от някъде другаде да си ги купя,че 500лв ше ме извиняват камор и дару! Така че Please Help ако можете с нещо!
Killing Ain't Fair,But Somebody Got To Do It!
Re: Help за халогени!
WestSide написа:Скоро си смених бронята на мойта Е46-ца и сега е с броня,на която стават кръгли халогени(тип М3 Е46).Та проблема е там,че тия халогени дето ми ги сложи пича дето ми направи бронята са много скапани и не ми харесват как стоят на бронята(халогените ми струват 30лв,което включва халогени,стойки,боядисване и монтаж!!!Правете си изводи!)!Питането ми е къде мога да намеря такива халогени(имайте предвид че съм бил в дару и камор и там цената беше нещо от сорта на 500лв!!!)?Дали има друг магазин или от някъде другаде да си ги купя,че 500лв ше ме извиняват камор и дару! Така че Please Help ако можете с нещо!
виж по моргите там на половин цена ще намериш
Re: Help за халогени!
WestSide написа:Скоро си смених бронята на мойта Е46-ца и сега е с броня,на която стават кръгли халогени(тип М3 Е46).Та проблема е там,че тия халогени дето ми ги сложи пича дето ми направи бронята са много скапани и не ми харесват как стоят на бронята(халогените ми струват 30лв,което включва халогени,стойки,боядисване и монтаж!!!Правете си изводи!)!Питането ми е къде мога да намеря такива халогени(имайте предвид че съм бил в дару и камор и там цената беше нещо от сорта на 500лв!!!)?Дали има друг магазин или от някъде другаде да си ги купя,че 500лв ше ме извиняват камор и дару! Така че Please Help ако можете с нещо!
чак ся се сетих кой си утре ще проверя на едно място

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
....Имам ляв
....ако още ти върши работа!
ПС: От М5 стават също

ПС: От М5 стават също

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
Аз съм си поръчал халогенки,ама нещо вече 1 месец ми ги бавят и почвам да се изнервям и майче скоро ще им тегля една и ще търся от друго място,защото ми писна да ги гледам тези 2 грозни дупки на бронята. Иначе за 300 лв ги взимам тези,мисля че е добра цената...Вие какво ще кажете?
Killing Ain't Fair,But Somebody Got To Do It!
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Хммм, Хела не предлагат халогени за //М броня
Халогените са ZKW...и Хела не ги правят!

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
14 мнения
• Страница 1 от 1