Проблем с модула за осветление
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- vesko_vesko
- Потребител
-
Проблем с модула за осветление

Как мога да я намеря тази интеграла и какво според вас е решението на проблема - а той е, че постоянно ми светеше левия фар и може ли по някакъв начин да е засегнало динамото защото спря да ми зарежда.Да поясня, че имам инсталирани ангелски очи, причината може ли да е от тях

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: Проблем с модула за осветление
колега това като гледам е платката на клуча за пускане на светлените,а модула за осветлението е зад жапката,моя го свалях и нито фарове нито мигачи нищо,та си мисля че онова е модула,а относно ангелските очи зависи как са вързани,но надали е заради тях,и поясни малко какъв ти е проблема

- vesko_vesko
- Потребител
-
проблема е че левия ми фар свети постоянно нали без да се влиае от ключа а др. проблем е че когато това стана и динамото ми отказа/ та парво има ли някаква начин как да оправа тази платка и динамото зависимо ли е от нея колата е 2000г /320д 136 магарета 

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Виж във форума на Е39. Там го има обсъждан този проблем, но при тях причината е в лайт-модула (LCM), който в Е46 го няма, по-точно е съвсем разлиен по функции и изпълнение.
- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
Колега, имам един стар лайт модул от е46 компакт. Ако мислиш, че може да ти свърши работа може да се разберем нещо.
Според мен обаче проблемът едва ли е от лайт модула. Може би нещо по кабелите или по връзването на тия ангелски очи. Съветвам те да провериш окабеляването първо.
Според мен обаче проблемът едва ли е от лайт модула. Може би нещо по кабелите или по връзването на тия ангелски очи. Съветвам те да провериш окабеляването първо.
5 мнения
• Страница 1 от 1